Seka Aleksić podržala Vesnu Đogani: Njihov jezik je jezik mržnje, zlobe i zavisti! FOTO

Vesna Đogani se juče oglasila zbog prozivki Anabele Atijas na račun Đoleta Đoganija da je on za ženu uzeo osobu koju je Slađa Delibašić pokupila ispod mosta.

https://nemazabranjenih.rs/2020/04/13/vesna-odgovorila-na-anabeline-uvrede-i-pokazala-svima-gde-je-nekada-zivela-foto/

Među javnim ličnostima koje su pružile podršku Vesni je i Seka Aleksić.

https://www.instagram.com/p/B-kjsbiHXKq/

– Draga moja Vesna, veoma slična priča iz detinjstva prati i mene, možda još malo tužnija jer je mene zadesio i rat! Moram da te podržim jer iz tvojih reči osećam ljubav, veru i istinu! Postoje ljudi koji veruju u snove i idu ka cilju ostvarenja istih, a postoje i oni kojima ništa nije sveto… Nemoj da te dotiču takvi, nemoj da padaš u očajanje jer te nikada neće razumeti. Zašto? Zato što ne govorite istim jezikom…tvoj jezik je jezik ljubavi, a niihov jezi je jezik zlobe, zavisti i mržnje. Uživaj sa svojom porodicom i nemoj da dozvoliš da te bilo ko i bilo šta remeti u tome! Pomoli se za ljude koji te vređaju da im Bog omekša srce i podari ljubav. Šaljem ti zagrljaj kao sestra sestri – poručila je Seka Aleksić Vesni.

https://www.instagram.com/p/B9Hy0AOjj8O/

Vesni je podršku pružila i Slađa Allegro.

– Dušo dobra, znam te…Ne tako dugo, ali tako te osećam kao da te znam oduvek. Pričamo, često pričamo o svemu. Umeš da slušaš, umeš da osećaš. Znaš kako znam? Slušaš jer me nikada u razgovoru nisi prekinula, da bi ti došla do izražaja, to je kultura i vaspitanje. Osećaš jer znam kako me gledaš dok pevam, dok igramo skupa, to je ljubav. Poštovanje se to isto zove. E, o tome je ovde reč. Ti si jedna čista duša, tako i svoju decu podižeš, tako i gledaš u svog supruga. Tvoje oči i tvoj iskren osmeh to kazuju nama. Živi svoj san, živi svoju ulogu majke i žene, i pevaj nam, dugo dugo, to je jezik koji mi želimo od tebe – poručila je Slađa supruzi Đoleta Đoganija.

 

 

 

 

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x