Džordž i Amal Kluni će platiti 112.000 dolara za kućicu za decu!

Čuveni holivudski glumac Džordž Kluni i njegova supruga, advokatica Amal Kluni, su odlučili da svoje dvogodišnje blizance Aleksandra i Elu iznenade novim prostorom za zabavu.

Supružnici će uložiti 112.000 dolara za kućicu za igru za njihovu decu. Objekat za zabavu će se sastojati iz dva sprata, a biće napravljen po uzoru na vilu u Engleskoj. Kućica će imati klimu, funkcionalnu kuhinju i biće priključena na vodovodne cevi.

Kako bi bila zabavna Aleksandru i Eli napraviće i ogromnu žirafu za igranje i zip lajn, odnosno žicu po kojoj će moći da se voze i spuštaju.

Par je angažovao Barbaru Butler i Majkla Smita za unutrašnje uređenje, koji su poznati po tome što su preuredili kancelariju bivšeg američkog predsednika Baraka Obame u Beloj kući.

– Ovo je ekstravagantno, ali Džordž i Amal žele najbolje. Takođe insistiraju da njihova deca cene to što imaju i ništa ne uzimaju zdravo za gotovo – rekao je njihov prijatelj.

Inače, Amal i Džordž su nedavno donirali oko milion dolara raznim organizacijama među kojima su i britanska Nacionalna zdravstvena služba i jedna italijanska fondacija.

Nedavno se nagađalo i da se popularni par razvodi, ali je portparol slavnog glumca to demantovao i naveo da su te glasine potpuna izmišljotina.

Izvor: Alo!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x