SOBA ZA PLAKANJE konačno na Youtube! Rade Kosmajac obradovao svoju publiku! VIDEO

Na veliku radost fanova, “Soba za plakanje” Radeta Kosmajca, je konačno ugledala svetlost dana!

Povodom toga kontaktirali smo Kosmajca, koji nam ie dao ekskluzivni intervju, koji u celosti prenosimo.
– Prvo moram da kažem da mi je izuzetno drago što je ovaj live album naišao na tako dobre kritike kod publike. Takođe i što sam posle Slađe Allegro i Samo Boba, ja bio izbor za već opšte poznati projekat “Soba za plakanje”, za koji slobodno mogu reći da je balkanski brend.

– Po prvim reakcijama se nadam da će dostići prethodne. Snimio sam ukupno 13 pesama, ali na žalost dva autora nisu želela da daju saglasnost da se njihove kompozicije nađu u ovom live albumu, tako da se album sastoji od 11 predivnih pesama mojih dragih kolega. Kao i Slađa i Bob, u prva dva projekta, ukazao sam poverenje “Sharan Concept” produkciji u vezi odabira pesama, videa i produkcije, mada sam imao i neke koje ja lično volim. Na projektu su se našle moje dve pesme u drugačijem izdanju. Pesmu ”Najjači”koju sam snimio sa Đanijem, ovoga puta, u live verziji sa mnom se našao moj dobar prijatelj i pevač. Samo Bob, a pesmu “Možda smo i mi” sam ovog puta odpevao kao baladu. Live nastup je oduvek bio moje “oružje” i ono po čemu me publika prepoznaje, tako da mislim da je ovo pravi pogodak i da će se ove prelepe numere slušati dugo.

Preslušali smo, slušamo i dalje Radetovu “Sobu za plakanje” i ne možemo se odlučiti za “omiljenu” pesmu. Sve je fantastično otpevao uz orkestar maestra Borka Radivojevića.

https://www.youtube.com/watch?v=k-g-OWbxbps

Svi znaju da je “Sharan Concept” ozbiljna produkcija, ne samo u Srbiji, već na čitavom Balkanu i da je privilegija snimiti, sada već čuvenu “Sobu”.

Jedna od pesama koje je Kosmajac snimio je i veliki hit najveće muzičke balkanske zvezde, Dragane Mirković, “Tugo mojih dana”, ali se nije našao na albumu, što nas je poprilično zbunilo, a verujemo i sve one koji prate Kosmajčev rad.
To je jedna od pesama koja je izostavljena s albuma, jer autor iste, Aleksandar Futa Radulović, nije želeo da da saglasnost, iako znamo da “Sharan Concept” produkcija prvo traži saglasnost za snimanje svake pesme i uredno reguliše autorska prava, pa tek onda snima.

Kako god, pesma je stigla do Dragane, ali i svih onih koji je vole .
Dragana se izuzetno dopala pesma u Radetovoj interpretaciji, pa je danas na svom zvaničnom Instagram profilu postavila link pesme uz tekst “Tugo mojih dana na malo drugačiji način” gde je tagovala Radeta i Šarana.

Čvrsto verujemo da će i ova “Soba” biti uspešna kao prethodne dve, a ostale pesme možete čuti i videti na linku ispod.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x