Vesna Rivas: Matora je patološki lažov, dupljak, prodata duša i loš glumac!

Večeras je i zvanično došlo do raskida između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Nakon svega, Jovana je krivicu za raskid svalila na bivšeg Sanjinog dečka. U međuvremenu, na “Instagramu”, Sanja se oglasila i potvrdila da je za nju ova veza sa Matorom završena.

Celu večerašnju situaciju, ali i ponašanje Tomićeve u proteklom periodu, prokomentarisala je i rijaliti zvezda Vesna Rivas.

– Matora Jovana… Patologija… Patološki lažov, dupljak, prodata duša, manipulator, a loš glumac… Ma, ljigavije stvorenje rijaliti nije video… A i privatno, prodala je sve ljude koji su joj najviše činili u životu… Ma, ljiga ljigava. Ma… Ja sam sa njom provela mnogoooo vremena u rijalitiju… Preživela tri njene ljubavi… Ma kakva ljubav, to su bile opsesivne bolestiiii… Čak mi je i u krevet uskočila, jer je bila odlepila za Morenom, a ta cura je bila moja krevetna cimerka … Oooo,o Jovani, Matorom fejk Kalimeru i njenim rijaliti ljubavima, kojima sam prisustvovala, bih knjigu mogla ispisati… – navela je Vesna na društvenim mrežama.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...