SNIMAK I POTVRĐUJE! Oglasio se Vlada: Nisam rekao onako kako je Anabela ispričala!

Danas je otkriveno da je Anabela Atijas slala poruke suprugu Zlate Đurković zbog toga što nije bila zadovoljna kako je on u emisiji branio vezu Lune Đogani i Marka Miljkovića.

– „Pa, treba, treba ovo Luni da je neko kali. Treba još jače da je kali.“ Ja mu napišem poruku: „Želim da i tvoje ćerke neko ovako kali“ –  ispričala je Anabela danas u toku emisije

U izjavi za nemazabranjenih.rs, Vlada je prokomentarisao tu spornu situaciju.

– Nisam imao lošu nameru. Ja sam rekao žargonski da je kali u smislu da očvrsne posle svega što je prošla. I da bude jača. Nisam rekao da treba da nastavi sa tim ili da pojača, kao što je rekla Anabela. Nisam imao lošu nameru. Verovao sam u njihovu vezu. A veza u rijalitiju je podložna svakakvim pritiscima, pa Marko, kao neko ko je stariji i iskusniji u tom smislu, može da iznese celu tu priču mnogo lakše. I ona sa njim, naravno – rekao je Zlatin suprug za naš portal.

A šta je Vlada rekao i ko je u pravu, otkrivaju snimci iz pomenute emisije u „Zadruzi“ i na njima se može čuti da Anabela baš nije ispričala onako kako u snimcima Novaković govori.

Pogledajte!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x