Rebeka demantovala Matoru: Nikada Ivu nisam zaticala u toku seksa u WC-u!

U toku rasprave sa Ivom Grgurić, Jovana Tomić Matora je iznela informaciju da je Ivu, u toku seksa u WC-u zaticala Rebeka.

Mi nismo želeli da ova afera ostane nerazjašnjena i kontaktiali smo Rebeku Popović, koja je i zaslužna za to što je Iva trenutno učesnica „Zadruge“. Tačnije, ona je Mići preporučila Ivu, a Mića „Pinku“.

View this post on Instagram

✴️

A post shared by Rebeka Popović 👠 (@rebeka__popovic) on

– Matora i ja nikada nismo bile u dobrim odnosima i nikada ja njoj tako nešto ne bih ispričala niti bih joj poveravala neke privatne stvari. U prošloj sezoni, Matora je prvo ušla sa pričom da sam ja lezbejka, a potom da radim za pare, da sam prostitutka, pa da sam bila angažovana za neke grupnjake. Sve su to bile gluposti. Čak je htela nekoliko puta i da skoči na mene da me tuče – rekla je Rebeka za nemazabranjenih.rs i dodala:

View this post on Instagram

#bilojelepo

A post shared by Rebeka Popović 👠 (@rebeka__popovic) on

– Posle „Zadruge 2“, ja se nikada više nisam ni videla ni čula sa Matorom tako da je nemoguće da sam ja i imala priliku da njoj tako nešto ispričam. Što se tiče Ive, nikada je nisam srela u takvoj sitiaciji, odnosno da sam je zaticala u toku seksa u nekom WC-u, tako da to mogu da demantujem. Kada smo se Iva i ja družile, to je bilo u Hrvatskoj, ona je tada bila sa dečkom, ali je ja nikada nisam viđela u takvim situacijama za šta ju je optuživala Matora.

Rebeka je pohvalila Ivu kako se branila u tom sukobu sa Matorom.

 

 

Facebook komentari

Tags from the story
, ,