Ko pravi veštačke frke? Ovako Filip komentariše sukob Ive sa Jelenom i Ivanom!

Proteklih nedelja, Jelena Pešić i Ivana Šopić često dolaze u sukob sa Ivom Grgurić. Bivši zadrugar Filip Reljić je imao prilike da ove sukobe prati i uživo dok je bio u rijalitiju. Njega smo pitali šta on misli, zašto dolazi do svađa njih tri.
– Iskreno, od samog početka je njihovo prijateljsto bilo sumnjivo. Svađe su počele veoma rano, još u prvom mesecu, a većinom su se vrtele oko Filipa – rekao je Filip za nemazabranjenih.rs i dodao:

https://www.instagram.com/p/B-Hd9_zhf2l/
– Mislim da je rivalitet između Šopićeve i Ive nastao zbog nekog nadjačavanja oko statusa. Iva je bila poprilično hvaljena u početku Zadruge, što unutar kuće, tako i napolju. U nekom momentu, nakon što su Filip i Ivana raskinuli, usledeo je mali flert sa Filipove strane prema Ivi, što Ivi nije smetalo, a Šopićeva je to iskoristila i preuveličala u frku kako bi napravila priču oko sebe.

https://www.instagram.com/p/B9_-2Ijhu8I/
Reljić se osvrnuo i na to što Jelena Pešić često proziva Ivu.
– Što se Pešićeve tiče, nju nije bilo briga za Filipa nikada, tako da ne vidim zašto ima išta da kaže po pitanju Ive i Filipa. Niti je ona ikada bila bliska sa Ivom, pa da se buni. Smatram da Jelena Pešić samo traži kadar preko njih dvoje, jer nema nikakvu priču u rijalitiju, pa da je vidi kamera malo – zaključio je Reljić na kraju ovog razgovora.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x