28 dana će provesti u izolaciji! Stanija se vratila u Srbiju! FOTO

Nakon nekoliko meseci provedenih u Sjedinjenim Američkim Državama, Stanija Dobrojević se konačno vratila u Srbiju. Zbog vanrednog stanja u našoj zemlji, ona je vraćena u Srbiju pod posebnim merama opreza.

Nakon svega, Stanija se oglasila na svojoj stranici na mreži „Facebook“ i njen status prenosimo u celosti.

– Konacno u Srbiji! Izreceno mi je 28 dana karantina, i ne bunim se! Svakako sam vec 14 dana bila u strogoj izolaciji, jedini blizi kontakt s ljudima mi je bio tokom evakuacionog leta. Bilo je ovo za mene neverovatnih 14 dana neizvesnosti! Kada je situacija postala sve ozbiljnija SAMO SAM ZELELA DA DODJEM KUCI I BUDEM BLIZU SVOJE PORODICE da zajedno prodjemo sve ovo! Iako sam u samoizolaciji i bicu jos 28 dana sama u karantinu, konacno sam mirna i srecna sto sam tu, u svojoj zemlji, sa svojim narodom, porodica je tu, citava familija (Srbija, BiH, Slovenija, Hrvatska, Nemacka) nekako svi su mi blizu kada sam tu! I Crna Gora naravno, i onaj mali tamo. Ne bih podnela da sam preko okeana u ovim momentima jer samo od pomisli da se nekom nesto desi ne bude mi dobro!
Prijavila sam se ambasadi i strpljivo cekala da se organizuje let. Kada sam stigla na aerodrom i videla nase ljude takav naboj emocija! (da sam se sklanjala od ljudi da ne vide da placem! Suze i flashback iz rata kada je vojni helikopter dosao po majku, mene i brata i prevezni smo u Srbiju! Zelim da pohvalim nasu zemlju, svaka cast na organzaciji i merama zastite. Psihicki sam se spremala cak i za grupni karantin, medjutim pred let nam je stiglo obavestenje da tamo idu oni koji dalaze iz najzarazenijih zemalja sa crne liste, ostale zemlje idu u kucni karantin 28 dana! Mere su poostrene, i postujte ih. Ja sam u svom stanu sama u karantinu. Sa majkom, bakom dekom se nisam fizicki pozdravila, sa svima sam i dalje na video call predrastroznosti radi- cuvajte svoje, pogotovo starije. Mi mladji iako zakacimo lakse cemo to prevazici, oni ne!  Ovo sam ispisala u dahu onako iz srca za ljude koji me prate i danima pitaju sta je sa mnom…a ja sam cutala sve dok nisam stigla u svoju zemlju jer i sama nisam znala hocu li i kako stici… Volim vas sve i zajedno cemo sve ovo proci! A sad u karantin: knjige, joga, citanje, kuvanje i catovanje sa najmilijima! – poručila je Stanija.

Konacno u Srbiji! 😍🙏🏻Izreceno mi je 28 dana karantina, i ne bunim se! Svakako sam vec 14 dana bila u strogoj izolaciji,…

Posted by Stanija Dobrojevic on Четвртак, 26. март 2020.

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор