Drastična transformacija! Pogledajte kako je Aleksandra izgledala na snimanju spota! FOTO

Popularna pevačica Aleksandra Bursać uskoro će svoju publiku obradovati spotom za novu pesmu koja nosi naziv “Vene”. Ova zvezda “Granda” je na “Instagramu” podelila fotografiju sa snimanja spota.

View this post on Instagram

“Do zadnje kapi krvi,ja ne dam te…” Making of “Vene”

A post shared by Aleksandra Bursac (@bursacaleksandra_official) on

– Dragi moji, sinoć smo završili spot za moju novu numeru “Vene”. Ovu pesmu snimila sam pre svega za svoju dušu. Potpuno je drugačija od pesama koje sam do sada snimala. Samim tim i spot je morao da isprati celu tu priču u vidu moje potpune transformacije, što je za mene bilo jaaako teško. Ali, Dejan Milićević je jedini uspeo da me transformiše i da me natera da kroz spot prenesem emociju na jedan potpuno drugi način – poručila je između ostalog Aleksandra uz objavljenu fotografiju sa snimanja.

View this post on Instagram

Dragi moji, sinoć smo završili spot za moju novu numeru “Vene”. Ovu pesmu snimila sam pre svega za svoju dušu. Potpuno je drugačija od pesama koje sam do sada snimala. Samim tim i spot je morao da isprati celu tu priču u vidu moje potpune transformacije, što je za mene bilo jaaako teško. Ali, Dejan Milićević je jedini uspeo da me transformiše i da me natera da kroz spot prenesem emociju na jedan potpuno drugi način. On je primer pravog profesionalca koji je apsolutno posevećen svom poslu. Veliko hvala na njegovom angažovanju i trudu da sve bude savršeno. Pored njega, želim da se zahvalim celom mom timu profesionalaca koji su poznati u svom poslu @stevansrules koji je opet pokazao zašto je najbolji! @vanjabeocanin_makeup jer je izvela sve što je Deki zamislio! @dorotejatipsin Videćete nove slike! Za predivnu krunu potrudio se @zakula_vojislav 👑 I @nenadtod koji je sve kostime napravio i bio posvećen do samog kraja… A vi dragi moji, budite još malo strpljivi, a ja jedva čekam da čujem vaše utiske… I da, tu nije kraj, u pripremi je još jedan projekat… 😉 New video by @dejan_milicevic

A post shared by Aleksandra Bursac (@bursacaleksandra_official) on

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...