Svaki dan, kao da joj je rođendan… Danijel iznenadio Anu Sević! FOTO

Pevačicu i voditeljku Anu Sević iznenadio je dečko, biznismen Danijel Nedeljković i njene prijateljice.

– Za mene je svaki dan tvoj rođendan! – bilo je ispisano na tanjiru na kojem je, u jednom restoranu, doneta torta za sto za kojim je bila Ana.

 

Sevićeviću je ovakav gest oduševio.

– Moje rođendansko iznenađenje. Jeste da nije 20.10, ali oni su želeli da nadoknadimo propušteno slavlje i ostavili su me bez teksta… a to se retko desava „jer svaki dan je moj rođendan“ – ostavila je Ana opis uz objavljene fotografije.

https://www.instagram.com/p/B9M8zgwgKuY/

Kako portal nemazabranjenih.rs saznaje, Danijel je odlučio da Ani prireredi ovo iznenađenje jer je ona bila bolesna kada joj je zaista bio rođendan. Na žurku je doveo Anine prijatelje, a u jednom trenutku, konobari su izneli šampanjac i tortu sa pomenutim natpisom, a osim toga, Danijel je u toku noći Ani uručio i jedan skupoceni poklon.

Kontaktirali smo i Anu da bismo proverili kako je i ona doživela ovo iznenađenje.

– Rođendansku proslavu sam morala da otkažem zbog bolesti, a svi koji me znaju, znaju koliko volim da slavim rođendan kao i da organizujem proslave i za sebe i za prijatelje. S obzirom na to da je prošlo toliko vremena ni na kraj pameti mi nije bilo da me sinoć čeka takvo iznenađenje. Daniel je organizovao moje prijateljice, čak i koje žive van Srbije i ostavili su me bez teksta. Jedno sasvim obično veče se pretvorilo u moju rođendansku proslavu. Bila sam u šoku! Čak sam se i postidela jer to zaista nisam očekivala.Zaista sam presrećna i zahvalna na svoj ljubavi koju dobijam – rekla je Ana za naš portal.
Interesantno je da Ana nije želela da komentariše i skupoceni poklon koji je dobila od svog dečka. Samo je kratko rekla da je za nju najlepši poklon onaj natpis na torti:
– „Za mene je svaki dan tvoj rođendan“ je najveći poklon koji sam dobila.

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x