I dalje misli na nju? Nikola u novoj pesmi peva o bivšoj velikoj ljubavi! VIDEO

Pinkova zvezda Nikola Džoni Nikolić pre nekoliko dana obradovao je svoju publiku spotom za pesmu “Masline i vino”. I tekst i muziku ove pesme uradio je upravo Džoni, dok aranžman potpisuje Ivan Novitović.

Što se tiče spota, kadrovi su snimani i na otvorenom na planini Zlatibor, kao i u hotelu “Adonis”, takođe na ovoj planini.

Interesantno je da se u spotu za ovu pesmu pojavljuje finalistkinja “Miss Srbije” Marina Granić, koja će našu zemlju predstavljati da svetskom takmičenju “Miss Glam World” u aprilu u Indiji.

– Pesma je autobiografska. Opisuje jedno predivno veče i jednu veliku ljubav. Vreme se zaustavilo u tom trenu i taj momentar je ostao zauvek zapisan u mom srcu. Tako da sam veoma lako taj momentar preneo u pesmu, stihove i melodiju, koji želim sa svima da podelim kao veru na večitu i neprolaznu ljubav. I da je iskreni osećaj u datom trenu sve što postoji i da to nije samo bajka… – odgovorio nam je Džoni kada smo ga pitali za inspiraciju za ovu pesmu.

Džoni nam je otkrio da je u ovoj pesmi pevao o trenucima sa bivšom, sa kojom više nije zajedno jer se ona u međuvremenu preselila na drugi kontinent i više nisu bili povezani kao tada.

– Ljubav jeste bivša zbog promene kontinenta, ali osećaj i taj momenar uvek ima mesto u srcu i on je neprolazan. I to je ono što je bitno da trenuci, sjajni trenuci, čine život svakog čoveka, a u životu jednog umetnika, ovo je sve što je potrebno da bi mogao iskreno da se obratiš publici – rekao nam je popularni pevač.

Pogledajte spot za pomenutu pesmu!

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...