PRETE JOJ SILOVANJEM! Jovana: Mamu vam je**m maloumnu! FOTO

Fotografije koje naša manekenka i jedna od najlepših Srpkinja Jovana Đorđević objavljuje na društvenim mrežama, privlače veliku pažnju, naročito muškaraca. Međutim, neki su previše slobodni i supruzi fudbalera Filipa Đorđevića upućuju poruke koje treba da budu sramotne za svakoga.

– Eto, namerno izazivaš, i onda ja kad ti napišem koliko me uzbuđuješ, ti me šalješ u blok. Da, ja sam kriv što me pališ kao nijedna. Ja sam kriv što si ti toliko lepa i zgodna i što to svakodnevno ističeš. I kad bi mi nagon preovladao razum i naterao me da izvršim nedozvoljenu polnu radnju nad tobom, opet bih ja bio kriv. Uvek bih bio kriv – jedan muškarac je poslao Jovani poruku na “Instagramu”.

Još je gore što je ovaj muškarac dobio podršku nekih Jovaninih pratilaca na društvenim mrežama, zbog čega je ona oštro reagovala na svom profilu na mreži “Twitter”.

– Dakle, po tvoj logici – žene koje se oblače provokativno zaslužuju da budu silovane, jel? Mrš nazad u pećinu! – poručila je Jovana na svom profilu.

Nešto kasnije j još bila oštrija prema takvim stavovima.

– Dobro sada, vi stvarno mislite da je pretnja silovanjem opravdana bilo čime!? Mamu vam je**m maloumnu – poručila je naša manekenka.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...