Poručila Slađi i Dušanu: Podržavam ljubav, ali na kraju pobeđuje Happy!

Slađana Petrušić i Dušan Zdravković su pre nekoliko dana diskvalifikovani iz “Zadruge”. Oni su pokrenuli tužbu protiv “Happy televizije”, a danas su bili na razgovoru i u policiji.

Međutim, bivša učesnica “Parova” Mirela Lapanović smatra da će ovaj rijaliti par izgubiti bitku sa televizijom u čijem rijalitiju su bili.

– Žao mi je, ali od ovog nema ništa. Trošite snagu, energiju, pare, živce…. Ja sam preživela 100x gore! I pustila sve, živim dalje, srećna, uspešna, voljena, daleko is rijalitija i medija. Svaki advokat će vam prodat vaš slučaj za veće pare, a oni to imaju, imaju moć, države, medija, policije…. izvinjavam se na surovoj realnosti. Slađa vrlo dobro zna šta se desilo, a ne bi o tome. To je iza mene, nije moja stamota no producentkinje, tv i gazda nisu krivi, niti voditeljke, svi oni rade svoj posao, Slađa to dobro zna. Podržavam što ste borci, ali ako imate jedno drugo i pravu ljubav sve možete. Batalite to sve, ovo je dobronameran savet. Ja prosto ne mogu verovat da Slađa koja je bila sa mnom u petoj sezoni, toliko psihički jaka! Puca na je*ene 2 min “istine “…. svi smo to imali jbt! Boli vas dupe šta se prica, no ko priča! Uzdignite se iznad toga, znate kako tamo sve funkcioniše, čitam i žao mi je, da ne kapirate da trebate živeti, pustite to. Tu nema pravde, jer i taj 29. je njihov… nažalost kasno će mnogi shvatit , ja jesam. Pretpostavljam obrisat će Dule komentar, i to je ok. Sve razumem, podržavam ljubav, ali ovde u ovom ratu nažalost pobeđuje “Happy TV”. Svu sreću ljudi, život nije rijaliti, pare nećete dobiti, mnogi nismo, a pravda u zemlji korupcije nije dostižna. Realnost je je*ena! – poručila je Mirela Dušanu ispod objave na “Instagramu”.

Facebook komentari

Tags from the story
,