Slađa tvrdi da su Parovi namešteni, Dejan brani Peconija!

Slađana Petrušić je prozvala produkciju “Parova” da je taj rijaliti namešten i kao nameštene pobede, ona je izdvojila one sezone u kojima su pobedile Ružica Veljković i Dalila Dragojević.

Nakon ovih optužbi, oglasio se i bivši voditelj “Happy televizije” i nekadašnji učesnik “Parova” Dejan Stanković Kralj.

– Povodom optužbi Slađe Petrušić da su pobednici “Parova” namešteni želim da izjavim sledeće: Gospodin Peconi je najkorektniji gazda sa kojim sam ikada sarađivao. Čovek se ne bavi nameštanjem rijalitija kao što Slađa tvrdi već nagrađuje sve učesnike koji se zalažu i trude, što govori i činjenica da je 2016. godine svim finalistima “Parova” podelio dodatnih 5.000 evra. Mnogi to nisu znali da cene već su brže-bolje potrčali u konkurentski rijaiti gde sad pljuju “Hepi” koji je od njih napravio rijaliti igrače i plus novčano ispoštovao. To samo govori o kakvim se osobama zapravo radi, kao i to da su bili totalno promašena investicija – poručio je Stanković na mreži “Facebook”.

Previous Article
Next Article

One Reply to “Slađa tvrdi da su Parovi namešteni, Dejan brani Peconija!”

  1. Dijana

    Dejan Kralj je obrazovana i inteligentna licnost kao i odlican voditelj.Njegova rec svakako vise vredi od tamo neke Sladje, koja je vlasnika Hepija i te kako prozivala i svasta govorila.Steta sto Dejan vise ne vodi “Ludu kucu”,zbog njega sam i pocela da gledam Hepi tv.

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...