Nikola Stanišić: Želeo sam da i u Grandu čuju za pesmu Milana Petkovića!

Folk pevač Nikola Stanišić sinoć je prošao dalje u naredni krug takmičenja “Zvezde Granda”. Njega je od sinoć preuzela Marija Šerifović, koja će u nastavku ovog takmičenja biti njegova mentorka.

Interesantno je bilo da je da je Stanišić u sinoćnoj emisiji otpevao i pesmu aktuelnog učesnika “Zadruge” Milana Petkovića “Kad zaboli”. Nas je zanimalo zašto je baš odlučio da otpeva tu pesmu i da li ga je možda neko savetovao.

– Milana pratim već mesec dana u Zadruzi i primetio sam koliko je on dobar dečko i koliko ima dobro srce. Video sam da mu zadrugari davaju stvari i koliko se on raduje. Nisam ni znao da on ima pesmu. Slučajno, nedelju i po dana pre snimanja emisije, čuo sam kako je rekao nekim zadrugarima da bi voleo da zna kako mu je prošla pesma i koliko ima pregleda. Onda sam čuo pesmu i na prvo slušanje mi se svidela. I rekao sam da ću pevati tu pesmu da je i u “Grandu” čuju. Čuo sam se sa Sašom Nikolićem, on mi je poslao matricu i pevao sam tu pesmu iz srca – otkrio je Nikola za naš portal.

Na snimku od 1:44:02 pogledajte deo emisije kada se Nikola pojavljuje na sceni i kada peva takmičarske pesme, među kojima i ovu Milanovu!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Survivor?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs Facebook

Facebook Pagelike Widget

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga

View Results

Loading ... Loading ...