Potpuno je ozdravila… Zvezda Granda se vratila nastupima! VIDEO

Folk pevačica Marina Bogdanović nedavno je zadržana u bolnici. Ispostavilo se na kraju da je u pitanju bila samo jača prehlada i da razloga za strah nije bilo. Ipak, na nekoliko nastupa, zbog zdravstvenih problema, ona nije otišla.

– Dragi prijatelji, kolege… zbog iznenadnih zdravstvenih problema i hospitalizacije nisam bila u mogućnosti da se javljam na telefon i odgovaram na vaše poruke. Ovim putem se izvinjavam i obaveštavam vas da ću od sutra ponovo biti dostupna za sve one koji su me kontakirali i privatno i poslovno – poručila je Marina pre nekoliko dana na svom profilu na “Instagramu”.

Da se Marina oporavila i da se vratila svom poslu, a pre svega nastupima, dokazala je i snimkom koji je podelila na “Instagramu”.

– Vratila sam se! – poručila je Marina danas i tako je dokazala da se ponovo odlično oseća i da je spremna da se ponovo posveti i svojim prijatlejim, ali i svojoj publici.

Marina je na svom profilu na društvenim mrežama podelila snimak sa današnje svirke. Pogledajte kako izgleda nakon svega…

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...