Potpuno je ozdravila… Marina se vratila nastupima! VIDEO

Folk pevačica Marina Bogdanović nedavno je zadržana u bolnici. Ispostavilo se na kraju da je u pitanju bila samo jača prehlada i da razloga za strah nije bilo. Ipak, na nekoliko nastupa, zbog zdravstvenih problema, ona nije otišla.

– Dragi prijatelji, kolege… zbog iznenadnih zdravstvenih problema i hospitalizacije nisam bila u mogućnosti da se javljam na telefon i odgovaram na vaše poruke. Ovim putem se izvinjavam i obaveštavam vas da ću od sutra ponovo biti dostupna za sve one koji su me kontakirali i privatno i poslovno – poručila je Marina pre nekoliko dana na svom profilu na „Instagramu“.

Da se Marina oporavila i da se vratila svom poslu, a pre svega nastupima, dokazala je i snimkom koji je podelila na „Instagramu“.

– Vratila sam se! – poručila je Marina danas i tako je dokazala da se ponovo odlično oseća i da je spremna da se ponovo posveti i svojim prijatlejim, ali i svojoj publici.

Marina je na svom profilu na društvenim mrežama podelila snimak sa današnje svirke. Pogledajte kako izgleda nakon svega…

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x