Bilo je dogovoreno da Mensur bude izbačen? Oglasila se i Velika šefica i evo šta je poručila!

Mina Vrbaški je u toku večerašnje emisije iznela jednu spekulaciju, koja je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama. Čak i u obraćanju gledalaca Velikoj šefici, odnosno Milici Mitrović.

– Izdala vas Mina kako joj je Vladimir rekao kad ste ga zadnji put izveli, da ćete na vanrednom izbacivanju izbaciti Mensura da bi Vladimira sačuvali, ali sam sebe je izbacio. Ne volite muslimane što ih zovete u rijaliti, a volite pare kada Bosanci glasaju za učesnike. Bruka i sramota. Vladimir sa vama u kancelariji dogovara ko će ispasti. Bosna voli i podržava Mensura i Dalilu. A vaša prevara od rijalitija je razotkrivena – stoji u komentaru ispod objave rejtinga “Zadruge” na profilu Milice Mitrović.

Sama Milica je reagovala na ove priče.

– Publika je ta koja izbacuje. Glasajte za Vaše favorite, a oni imaju prava da pričaju šta god žele – poručila je Milica dotičnoj gledateljki.

Facebook komentari

1 Comment

 • “Najjači” su mi ovi komentatori “protiv nacionalizma”, koji redom glasaju ISKLJUČIVO za svoje – po verskoj liniji. ‘b’o to kad neko ne voli i ne ceni tebe kao tebe, nego samo to što pripadaš nekome/nečemu, pa onda lažu i sebe i ceo svet. (Ja lično bih se osećala užasno bedno da imam takvu podršku, ma smatrala bih i da je nemam.)
  Čuj – “Bosna glasa za Mensura i Dalilu”… Pa ako ćemo o nacionalnosti (odn. kako kažu o problemu nacionalizma) – izvin’te, a kakve veze ima Mensur sa Bosnom, on je valjda Crnogorac… Ha, ha, glupaci i bezočnici se ponose onim čega se pametan i/ili častan stidi – bilo i biće. Bukvalno bih se ubila kad bih bila tako moralno bedna da navijam i za najgore samo ako su “moji” (po bilo kom osnovu), a da mrzim i napadam i najbolje zato što nisu “moji”. Ovo mislim generalno i napisala sam uopšteno. E a sad da ne daj Bože neko ne pomisli pogrešno za koga sam a za koga nisam u ovom slučaju (od pominjanih), moram da se izjasnim konkretno:
  Mensur mi se čini kao izuzetno kvalitetan momak i apsolutno sam na njegovoj strani što se tiče sukoba sa Tomovićem i još nekim uštvama (takođe sam bila i na strani Eda u tom nekom odnosu sa Tomovićem),
  Tomović mi je bljak od čoveka i skoro sve najgore mislim o njemu (osim jedne stvari za koju se javno zalaže a koju do sad nije izneverio),
  a Dalila je jedan običan ispljuvak u svakom mogućem pogledu.
  O Milici (a pogotovu o Željku) Mitrović uuoopštee nemam lepo misljenje – ali su zato imali ovi “kosmopoliti” (koji bezglavo zastupaju Mujićku), kad im je pobedio Memo “na Farmi”, kao i kad je oštro kažnjen Miloš Bojanić (kojeg doduše već par godina isto organski ne podnosim) što je samo rekao živu istinu za koju svi odavno znaju kao fakat.
  Eetooo.
  I šta sad može da se zaključi – koje sam nacionalnosti i vere? A vrlo sam i “nacionalna” i verski opredeljena. I to ponosno. 😉
  P.S. Prirodno je da se svoje najviše i voli i poštuje, ali kada ti je svesni izbor da bezobzirno (i još uporno) ideš protiv pravičnosti i očigledne istine – jednostavno nisi čovek koji išta valja, kratko i jasno – pih! I to je to.

Comments are closed.