Nataša Bekvalac: Ja nisam žena koja će ostati zaleđena u godinama koje su iza mene! VIDEO

Pop pevačica Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji “Promocija” na “DM SAT” kod voditeljke Danijele Kremić. Ona je tom prilikom otkrila i zašto je često uvodila neke nove trendove na našu muzičku scenu.

– Ja sam rasla i menjala se i tako je rasla i menjala se moja muzika. Ja nisam žena koja će ostati zaleđena u godinama koje su iza mene. I ja volim da čujem novi zvuk i ja volim da čujem pesme koje te vrate u prošlost, ali to tamo i ostane. Stvarno ne mogu da se složim sa kolegama koje su tako nostalgične prema toj muzici i vremenu. Vreme je strašno brzo i donosi zvuk koji je dobar – rekla je Nataša u emisiji “Promocija”.

Pop pevačicu 14. februara očekuje koncert u “Štark areni”. Ona se ozbiljno priprema za taj koncert i radi i na svojoj liniji na svom glasu, kako bi na Dan zaljubljenih zablistala pred svojom publikom.

U ovoj emisiji, ona je otkrila da su neke od vežbi koje radi uoči koncerta i ta da peva dok trči na traci za trčanje. Tako ujedno vežba i svoj glas, ali i formu i disanje za koncert, na kojem će izvoditi neke zahtevne koreografije.

Šta je još Nataša reklao najavljenom koncertu, pogledajte u snimku ispod!

https://www.youtube.com/watch?v=SvK70JXVYB4

Previous Article
Next Article

Tea Tairović i Balkanija

Koja pesma sa prvog albuma Tee Tairović vam se najviše sviđa?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs Facebook

Facebook Pagelike Widget

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga

View Results

Loading ... Loading ...