ČISTO KRIVIČNO DELO! Vesna Rivas očekuje hapšenje Tomovića!

Večeras je Vladimir Tomović pretukao Dinu Subašića, prijatelja Ive Grgurić, koji je inače državljanin Hrvatske.

Ovu sitaciju na našoj stranici na mreži „Facebook“ je prokomentarisala i Vesna Rivas, koja je inače rekorder na ovim prostorima po broju dana provedenih u rijaliti formatima.

– Auuuuu, ja kao Rijaliti igrač sa najdužim rijaliti stažem i poznavanjem zakona i opštih stavki ugovora, koji važi za sve Rijalitije – ovo je čisto Krivično delo od strane Tomovića prema ovom gostu… Prvo, zbog pretnji. Drugo, pljuvanje njega i države odakle dolazi, dakle po nacionalnoj osnovi.. I treće, što ga ne može spasiti ni Bog otac a kamoli produkcija, fizički nasrtaj na gosta, ne učesnika programa, i to ne jednom već više puta. Tuča. Čisto Krivično delo. Naravno ako ga neko i tuži. Moguće i sad da upadne policija i da ga uhapsi. Bilo je tih slučajeva do sad u rijalitiju. E sad, videćemo dal će ga bar privremeno spasiti Doček nove godine – poručila je Vesna.

–  On je jedino miran dok je pod uslovnom kaznom… Sećam se kad je zbog istih stvari bio pod uslovnom kaznom 2,5 go,d a imao problem sa Željkom S. Manji od makovog zrna… Jedino se policije i suda plaši… Na produkciju ne reaguje… Ako ga vidite mirnog ko bubica, znači da ga je vodila policija na saslušanje… Dotle, će divljati … Znam ga jakooo dobro… – navela je Vesna na stranici našeg portala.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x