Zbog Ive Grgurić,oglasio se Saša Popović: Video sam je samo jednom na pet minuta…

Proteklih dana, u medijima se spekuliše o navodnoj aferi između Saše Popovića i Ive Grgurić. Nakon svega, generalni diretkor “Grand produkcije” se oglasio i demantovao je sve te priče. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

“Budući da se moje ime i prezime poslednjih dana vezuje za izvesnu Ivu Grgurić te se na naslovnicama pojedinih medija nalaze lažni natpisi, koji vređaju mene kao poslovnog i porodičnog čoveka, prinuđen sam da se obratim javnosti i stavim tačku na ovakve i slične insinuacije.

Devojku, koju mediji danima dovode u vezu sa mnom, te priču nadograđuju do scenarija za film, video sam jednom u životu i to na pet minuta, kada je i nastala zajednička fotografije. Baš kao što se svakodnevno slikam sa ljudima na ulici. Nikada je ni pre, ni posle toga nisam video i to je jedina istina.
Shodno tome, molim vas da prestanete da prenosite takve tekstove, koji na vrlo maliciozan, a pre svega neistinit način povezuju moju porodicu i mene  sa izvesnim osobama,  a sve zarad podizanja tiraža, i time remete naš privatan život.
U nadi da ćete kao i uvek do sada biti na strani istine,
s poštovanjem
Sasa Popović”

Facebook Comments

Previous Article
Next Article