David priznao: Ona je bila moja velika simpatija, sada smo najbolji prijatelji! VIDEO

David Radosavljević je pre nekoliko dana predstavio svoj novi singl pod nazivom „Na tvojoj strani“. Ovaj mladi pevač je dosad pevao dečje pesme, a ovu numeru je otpevao jedan odrasli mladić.

Ispod spota za ovu pesmu, mogu se pročitati samo pozitivni komentari i David nam je priznao da je ponosan zbog toga. Dame su naročito oduševljene tekstom pesme, koji ulazi u dušu na prvo slušanje.

U spotu se za ovu pesmu pojavljuje prelepa Lea Gracjia Matejić. Dok smo gledali ekranizaciju ove numere, stekli smo utisak da su Lea i David ili jako dobri glumci ili da između njih dvoje možda postoje neke emocije. Sa Davidom smo proverili da li je naš utisak možda pogrešan.

– Lea je bila moja simpatija. Ona je moja ljubav iz detinjstva. Sada nismo zajedno, ali smo ostali najbolji prijatelji. Jedno drugo najbolje poznajemo i moram da priznam da je to jedina moja bivša ljubav ili simpatija sa kojom sam ostao prijatelj – otkrio nam je David.

A zašto su David i Lea pokrenuli sumnje kod nas, pogledajte spot i biće vam sve jasno!

Inače, da podsetimo, Lea je krasila i Davidov spot za pesmu „Ti i ja“. Njih dvoje su tada bili deca, a spot „Na tvojoj strani“ je osmišljen tako da je on nastavak priče iz prethodno pomenutog spota.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x