Sestra Milice Kemez prozvala Kendija da glumi žrtvu!

Mirela Kemez, sestra Milice Kemez, na „Instagramu“ je reagovala zbog onih razočaranih fanova koji prozivaju Milicu zbog toga što povređuje Stefana Kandića, koji je iskren prema njoj i zameraju joj zbog toga što se približila Vladimiru Tomoviću.

– Koji normalan i iole zaljubljen dečko bi ono trpeo bez skrivenih namera? Dečko „trpi“ sve zarad većeg cilja i preuzima ulogu žrtve sve više i više iako mu je Milica iskreno rekla milion puta da joj se on ne dopada na taj način i on i dalje forsira? I onda ljudi podrže njega koji je fejk, a Milicu, koja je iskrena, osude? Šta vi tačno osuđujete? Iskrenost? – poručila je Mirela i dodala:
– Brinem se kuda ide ovaj svet i koje vrednosti narod ceni i da li ih prepoznaje uopšte? Toliko osude za devojku koja je iskrena, otvorena, direkna, ne mulja, priča sve kako misli i oseća, ne igra nikakve rijaliti igre, a i te kako može. Devojka kojoj se meri svaka reči, prati svaki korak i osuđuje svaki postupak! A podržava momak koji i te kako igra rijaliti igru i preuzima ulogu žrtve. I gradi sebe preko Milice! Svi ste zaboravili da su mu u isto vreme sviđale i Dragana i Tara i Milica! I to niko ne osuđuje?

Zbog pominjanja Stefana Kandića, reagovala je njegova sestra Svetlana Kandić, koja je stala u odbranu svog brata.
– Stefan ništa ne forsira. Rekao je da se zaljubio, a ona ako nije htela ništa sa njim mogla je odmah da se udalji, a ne da mu se približava i daje mu lažnu nadu iz dana u dan. On ne glumi žtvu, kada je krenuo da se udalji od nje, ona je počela da plače i normalno kao svaki muškarac pao je na ženske suze – navela je Kandićeva sestra i dodala:
– Šta misliš, kako je bilo njegovoj porodici da sluša kako ga ona vređa svaki put za crnim stolom pod izgovorom šalim se?

Ona je poručila i da jedva čeka da Stefan dobije poziv sa svojom porodicom.
– I mi kao njegova porodica već dugo očekujemo da ćemo dobiti poziv da mu kažemo da Milica ne zaslužuje da se bori za nju, da treba da se udalji od nje, ne treba nikom da dozvoli da mu govori to što mu Milica govori i da malo shvati da sve što je rekla da tako i ne misli i da se ni u jednom trenutku nije šalila – poručila je Svetlana Kandić na Stefanovom profilu na „Instagramu“.
– I nema potrebe da prozivaš preko Instagrama, nikoga, a najmanje momka koji je tvojoj sestri vratio osmeh na lice, koji joj je pomogao da izađe iz situacije u koju je sama seba uvukla. I umesto da mu kažeš hvala, ti ga kriviš za nešto. Sramota! – poručila je Svetlana u poslednjoj objavi na ovu temu.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x