Bivša voditeljka na poklon dobila buket od 2.000 eura! (FOTO)

Nakon višegodišnjeg angažmana na jednoj nacionalnoj televiziji, Olja Cnogorac posvetila se dizajniranju haljina i modnih detalja. Po svemu sudeći zaboravila je na televiziju, ali ne i na modne komade koje su zavolele i poznate dame.
-Oduvek sam volela modu. Dešavalo se da sam i tokom rada na televiziji u pauzama snimanja crtala skice za haljine, koje sam kasnije uz pomoć jedne šnajderke izrađivala. Sada sam odlučna da se zaista posvetim tome, jer imam onaj najvažniji pozitivni utisak i to od žena. – istakla je Olja.


Olja je u prestonici na otvaranju radnje dizajniranih haljina sa njenim potpisom ugostila pobednicu rijalitija „Zadruga“ Lunu Đogani, koja ujedno nosi njene modele i Sandru Obradović, kojoj je ovo bilo prvo pojavljivanje nakon porađaja. Svi gosti ipak su najviše zapazili skupoceni buket koji je tokom večeri stigao na Oljinu adresu.


-Znam od koga je. To neka ostane tajna. Koliko nekome značim, govori i impozantan buket koji je stigao. – Olja je do samog kraja ostala misteriozna.
Kako saznajemo, buket sa skupocenim ružama, u prirodnoj veličini, u prestoničkim cvećarama dostiže cenu i do 2.000 eura.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x