KOLEGE JE OBOŽAVAJU! Dragana Mirković odličan domaćin na snimanju novogodišnjeg programa!

Foto: Milen Vesović

Protekla dva dana, u Požarevcu je organizovano snimanje novogodišnjeg programa televizije „DM SAT“. Vlasnica ove medijske kuće i folk diva Dragana Mirković i ove godine se pokazala kao odličan domaćin kako prema novinarima, tako i prema svojim kolegama.

Svake godine, Dragana iskoristi priliku da se na snimanju posveti svojim kolegama, sa kojima ne može toliko često da se druži, jer su zbog prirode svog posla često razdvojeni.

Luče iz Kasidola je na svojoj televiziji često pružala podršku i mladim pevačima, koji se bore za svoje mesto na estradnoj sceni, ali i onima koji su već nekoliko decenija u ovom poslu. Među tim kolegama juče je bila i Dara Bubamara. Zagrljaji i osmesi na licima i Dragane i Dare najbolje govore u prilog tome koliko su se one obradovale ovom druženju.

Inače, Dara je samo jedna od mnogih koji su proteklih dana prošetali kroz restoran „Vila Jelena 012“, gde je sniman novogodišnji program „DM SAT“, a sigurni smo da će gledaoci u toku praznika uživati u onom šta su Dragana i njene kolege pripremili za predstojeće praznike.

Facebook Comments