Rialda Slobi: To što te je bivša/sadašnja žena naduvala, ne čini mene folirantom!

Za sajt Mondo, Sloba Radanović je komentarisao svoj sukob sa pevačicom Rialdom Karahasanović.

– Ja se sa njom nikada nisam posvađao. Ona je dala izjavu, nešto meni, neku kao da sam nešto nevaspitan, ili šta već, da je to neki seljacizam. To što ja ne volim folirante, mislim da to nije seljacizam nikakav. Mislim da je to vrlina kada kažeš nekome u lice šta misliš o njemu – rekao je Sloba.

Na ove njegove reči, reagovala je atraktivna pevačica.

– Ne volim kada moram da se bavim seoskim temama, ali čuh kako me Slobodan Radanović, inače jedinica za foliranta, nazvao istim. S obzirom da me dva dana već jako boli glava, neću da ovde razvijam demagogiju, ali Slobice, bolje ti je da ćutiš i da me vučeš za jezik – sramoto muškog roda. To što je tebe bivša/sadašnja (kako god) žena „naduvala“ da ne smeš da se slikaš sa mnom, mene ne čini folirantom. A šta bih još sve mogla da kažem… Nego nađi ti sebi lepo nekog svog kalibra, pa se sa njim „igraj“ jer moj IQ je davno prevazišao sobnu temperaturu – navela je Rialda na „Instagramu“ i kasnije poručila:

– Au što me mrzi da sve crtam. post nije hej prema Kiji, a čan ni prema spomenutom. Samo nije lepo lagati. Sloby je sam inicijator našeg poznanstva. Ništa osim prijateljstva tu nije ni bilo, niti bi bilo.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x