Nora: Ne znam zašto je Dragana imala razloga da izmišlja!

Dragana Mitar, koja je od pre nekoliko dana učesnica „Zadruge“, na imanju u Šimanovcimam je pričala o estetskim intervencijama koje je imala bivša zadrugarka Eleonora Miljković.
Kako je Dragana ispričala, Nora je operisala i nos i jagodine i pričala je da Nora svaku fotografiju dotera u fotošopu.
Nora je potom na „Instagramu“ objavila fotografije na kojima je pokazala kako Dragana zaista izgleda, a kako izgleda na fotografijama koje fotošopira.

Mi smo pitali Noru kakve je ona estetske intervencije zapravo imala na licu.
– Nikada nijednu estetsku operaciju u životu nisam imala. Jedino što sam radila, stavila sam hijaluron u usne – navela je Nora za nemazabranjenih.rs.

Svi su primetili da je Nora između dva ulaska u „Zadrugu“ u toku druge sezona, promenila lice, nas je zanimalo kako se desila ta transformacija ako nije imala nijednu operaciju, već samo povećanje usana.
– Smršala sam i šminkala sam se drugačije. Ja nemam ništa protiv operacija, ali kada nisam imala, ne želim da izmišljaju da jesam – rekla je Nora za naš portal i dodala:

– Ja kada nešto uradim, nemam problem da priznam. Kao što sam priznala da želim da uradim grudi. A bukvalno na licu nema potrebe bilo šta da radim jer mi je sve srazmerno, osim usne što sam popunila, ništa drugo nisam dotakla.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x