Sestra Stefana Kandića: Milicu je strah da prizna emocije da je ne bi osudili ljudi!

Stefan Kandić je neko ko izaziva samo pozitivne reakcije na društvenim mrežama. On se u trećoj sezoni „Zadruge“ predstavio kao kulturan i vaspitan mladić i kao neko ko dosad nije napravio nijednu grešku. Portal nemazabranjenih.rs je kontaktirao ovog popularnog zadrugara, Svetlanu Kandić i ona je ekskluzivno za naš portal otkrila svoje utiske o dosadašnjem učešću svog brata u pomenutom rijalitiju.

https://www.instagram.com/p/B4DLoMkFARI/

– Pokazao se onakav kakav jeste i u stvarnom životu. Normalan, kulturan dečko, koji nikome nije rekao nijednu ružnu reč, ne svađa se, uživa sa svojom ekipom. Mislim da svojim ponašanjem dao jako lep primer svima. Mnogi zadrugari treba da se ugledaju na njega – rekla je Svetlana Kandić za napo portal.
Stefan je deo ekipe ili klana III2. Neki ovaj klan osuđuju, drugi u njima mlade drugare koji se drže jedni uz druge. A kako Stefanova sestra gleda na družinu u kojoj je njen brat?

https://www.instagram.com/p/B4UVeaElc1j/
– Mislim da je njihova ekipa super. Sve ih puno volim i podrzavam, jako su zanimljivi,talentovani,kreativni… Mnogima su oni trn u oku jer su od početka skupa, svi su mislili da neće izdržati ni mesec dana, a oni evo već guraju skoro tri meseca. Drago mi je što iz svake loše situacije oni izvuku nešto dobro, trgnu se i nastave dalje jos jači. Sviđa mi se što kad imaju neki problem rešavaju ga nasamo, a ne pred svima. Za sada možemo reći da su drugari, ali ako nastave ovako, postaće pravi prijatelji.

Stefan je jako blizak sa Milicom Kemez. Čak je i priznao da mu se ona sviđa. Zamolili smo Kandićevu sestru da nam prokomentariše odnos njenog brata sa Kemezovom i da li između njih dvoje vidi emocije.

– Pa, mislim da u poslednje vreme svi primećujemo emocije izmedju njih dvoje. Stefan je priznao da mu je jako stalo do Milice. Mislim da i Milica ima osećanja prema njemu, ali da još uvek nije spremna da uđe u vezu zbog toga što joj se desilo na početku rijalitija. Strah je da prizna osećanja jer misli da će je ljudi osuditi. Malo se promenila kada je vijela da je i sestra podržava u tome jer je do tada mislila da nema podršku – rekla je Stefanova sestra Svetlana na kraju ovog razgovora.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x