DŽABE PINK PERE NASILNIKA TOMOVIĆA! On ponovo preti Gagiju, gledaoci zgroženi!

Vladimir Tomović u aktuelnoj sezoni „Zadruge“ nikada nije dobio pitanja za svoje agresivno ponašanje. On se u jednom trenutku sam hvalio da produkcija ne želi da emituje njegove negativne klipove i da ne želi da ga predstavi kao nasilnika i ženomsrca. Ali džabe! Ovaj pokušaj „Pinka“ da opere Tomovića može se oceniti kao debakl.
Naime, i večeras je Tomović pretio Gagiju Đoganiju, a produkcija niije reagovala na ove pretnje. Pošto produkcija nije bila gadljiva na nasilje koje Tomović demonstrira, učesnica „Zadruge“ Ivana Šopić je javno osudila to što niko ne reaguje i ona je rekla da je maltretiranje ovo što Tomović radi.

Facebook komentari

1 Comment

  • Dosao lola u sred Srbije i prijeti. Pa nije Gagi repa bez korijena. Gagi se pogresno izrazio misleci da nema djecu, a kako nema roditelje ni zenu, djeca su njegova porodica. Jos se izvinuo mamlazu. Covjek od 37 godina slusa sta mu mama kaze. O jado jadna. Miljkovica su vrijedjali da nema nista, da spava u autu, pa nikom nije prijetio. U tome se ogleda velicina covjeka. Najveca greska Pinka sto je dovela ove sa Parova, to nisu ljudi to su neotesani divljaci. Nek uvedu Kristijana da vidimo tada kako ce djetic biti hrabat. Nula od covjeka

Comments are closed.