I sa Dalilom će se obračunati na sudu! Vesna: Mislila je da će udajom precrtati svoju prošlost!

Vesna Rivas je pre nekoliko dana imala suđenje sa Dejanom Dragojević. Međutim, ove godine, nju na sudu očekuje obračun i sa Dalilom Dragojević. Mama igre, kako su je nazvali u „Parovima“, na „Instagramu“ je otkrila zašto se raduje ovom suđenju.

– 13. novembra, kreće suđenje sa Dalilom. Iskreno, ne sećam se zašto me je tužila, jer sam se više bacila na gledanje snimaka i podnošenje protivtužbe, čije suđenje je u decembru mesecu. Dakle, čekaju nas dva suđenja do kraja godine. Zato, nemojte da vas začudi što ću dotičnu često spominjati i komentarisati, jer mi je to pravo u „šestici“ bilo uskraćeno i mnogo puta gadno sankcionisano. Skrivena i još neko, minirali su svaki moj pokušaj da ispričam puno toga iz spoljnjeg sveta o njoj. Nakon što sam rekla za njene prljave radnje oko placa, kuće i pomeranca, prebačena sam da sedim u donjem delu stola, i čim bih krenula nešto o Dalili, završila bih u izolaciji, sa novčanom kaznom i bacanjem bolesne, na hladnoću u Kamp. Odakle sam morala drugu noć da pobegnem i zaglavim na polikliniku Holimed na lečenje. I na sve to, još kažnjena ukupno 5000eu. Prema tome, dragi moji, a i hejteri, izuzetno skup razlog imam da bistrim teme oko Dalile i to ću raditi dokle god se ne okonča suđenje, koje je ona pokrenula, a ne ja. Zato, ne tražite pozadinu, u mogućnosti ulaska u rijaliti pa kao diže se prašina, već shvatite da je ovo samo raščišćavanje terena koji je meni bio zabranjen dok sam bila unutra. A ona je mislila da će se spasiti ako pobegne u rijaliti, i to na Pinku. Kao, ne mogu joj ništa?!?!?! Mladen je upoznao najbolje, o njoj saznao sve, i spolja i u rijalitiju, i kroz ovih par klipova rekao sve o njoj. Što njemu nije skakala da ga preklopi u priči, kao što svima skače i pokriva dranjem da se ne čuje u etar, kada joj nešto saspemo u lice???? Mislila je udajom da precrta svu svoju prošlost izrečenu u rijalitiju??? Teško, ima nas sa dobrim pamćenjem, a ona i dalje fura istu tehniku igre, kakva u Parovima takva dupljak i lažov u Zadruzi. No, tek smo počeli. Klupko je još umotano, a čitaju se i stare knjige a i novine – poručila je Vesna.

Pogledajte snimke koje je ona podelila…

View this post on Instagram

13 novembra, kreće suđenje sa Dalilom. Iskreno, ne sećam se zašto me je tužila, jer sam se više bacila na gledanje snimaka i podnošenje protivtužbe, čije suđenje je u decembru mesecu. Dakle, čekaju nas dva suđenja do kraja godine. Zato, nemojte da vas začudi što ću dotičnu često spominjati i komentarisati, jer mi je to pravo u 6 ci bilo uskraćeno i mnogo puta gadno sankcionisano. Skrivena i još neko, minirali su svaki moj pokušaj da ispričam puno toga iz spoljnjeg sveta o njoj. Nakon što sam rekla za njene prljave radnje oko placa, kuće i pomeranca, prebačena sam da sedim u donjem delu stola, i čim bih krenula nešto o Dalili, završila bih u izolaciji, sa novčanom kaznom i bacanjem bolesne, na hladnoću u Kamp. Odakle sam morala drugu noć da pobegnem i zaglavim na polikliniku Holimed na lečenje. I na sve to, još kažnjena ukupno 5000eu. Prema tome, dragi moji a i hejteri, izuzetno skup razlog imam da bistrim teme oko Dalile i to ću raditi dokle god se ne okonča suđenje, koje je ona pokrenula a ne ja. Zato, ne tražite pozadinu, u mogućnosti ulaska u rijaliti pa kao diže se prašina, već shvatite da je ovo samo raščišćavanje terena koji je meni bio zabranjen dok sam bila unutra. A ona je mislela da će se spasiti ako pobegne u rijaliti, i to na Pinku. Kao, ne mogu joj ništa?!?!?! Mladen je upoznao najbolje, o njoj saznao sve, i spolja i u rijalitiju, i kroz ovih par klipova rekao sve o njoj. Što njemu nije skakala da ga preklopi u priči, kao što svima skače i pokriva dranjem da se ne čuje u etar, kada joj nešto saspemo u lice???? Mislela je udajom da precrta svu svoju prošlost izrečenu u rijalitiju??? Teško, ima nas sa dobrim pamćenjem a ona i dalje fura istu tehniku igre, kakva u Parovima takva dupljak i lažov u Zadruzi. No, tek smo počeli. Klupko je još umotano a čitaju se i stare knjige a i novine😉😉😉 #vesnarivas #rijalitiparovi #riality #rijaliti #zadruga3 #2019 #insta #instadaily #instagram

A post shared by Vesna Rivas (@rivasvesna) on

Facebook komentari