Severina već ima više od milion pregleda! VIDEO

Svega 24 sata nakon premijere Severinine nove pesme ‘Rođeno moje’, čini se kako su najave o najljepšoj i najemotivnijoj njenoj baladi do sada, bile i više nego opravdane.


Naime, samo jedan dan bio je dovoljan da pesma oduševi i osvoji ceo region, što pokazuje i podatak da je do sada u Real Time-u na YouTubeu poslušana čak 1,3 miliona puta. Osim impresivnog broja pregleda, pesma ‘Rođeno moje’ u jednom je danu prikupila i 40 hiljada lajkova te bezbroj predivnih komentara na Severininim društvenim mrežama.


“Kad sam prvi put čula pesmu rasplakala sam se jer pesme su moj život i onda neko moj život opiše u jednoj pesmi. Hvala kompozitoru Milošu Roganoviću na svim pesmama koje mi je dosad napisao, ali ova je najlepša, ovo je remek delo. Ovo je pesma za mog sina… Jer pesma nas je održala, pesmi hvala! Hvala reditelju Nejcu Levstiku na ovom predivnom i emotivnom spotu. Hvala vam svima što je volite, divni ste i divne poruke mi ostavljate. Prvi put je pevamo zajedno 16.11. u Spaladium Areni u Splitu, u rodnom gradu mog sina. Vidimo se!“ – izjavila je Severina.


Nakon premijerne live izvedbe u Splitu, pesmu ‘Rođeno moje’ publika će imati prilike čuti i u ostalim gradovima tokom ‘The Magic Tour’ turneje – ‪23. novembra‬ u Beogradu, ‪7. decembra‬ u Zagrebu te ‪21. decembra‬ u Ljubljani.

Facebook komentari

Tags from the story