Godinu dana posle svadbe se razvela: On je narkoman, nasilnik i klošar!

Danas je odjeknula vest u medijima da je takmičarka u “Zvezdama Granda” Tamara Radmilović završila na operaciji.
Interesantno je da je proteklih nedelja, ona imala jako uzbudljiv život, pre svega zbog razvoda od svog dosadašnjeg supruga.
Ova pevačica je za portal nemazabranjenih.rs otkrila zašto je odlučila da se razvede.
– Mi smo se razveli pre mesec i po dana jer mi je stalno pravio ljubomorne scene. Trpela sam i psihičko fizičko nasilje. A pored svega, bio je jako loš muž i otac – rekla nam je Tamara i dodala:
– Posle nije mogao da podnese razvod ja je počeo da traži utehu u raznim nemoralnim devojkama, drogi i alkoholu, pa je tako zbog droge pre mesec dana završio u zatvoru, gde je proveo nedelju dana. Nadam se da me više neće uznemiravati jer inače ću morati opet da ga prijavim policiji.
Tamara tvrdi i da se njen bivši lažno predstavlja.
– Uglavnom je klošar, nasilnik i narkoman. Nema para, a glumi da ima. Hvata devojke na tuđe autombile. Živeo je na moj račun u mom stanu, moji roditelji su platili našu svadbu, a ja razvod jer dinara nije imao. Otkad sam se razvela, procvetala sam. Momci me stalno muvaju i sigurna sam da ću naći onog pravog jer i dalje verujem u ljubav i u sreću – rekla nam je Radmilovićeva.

Da podsetimo, Tamara i njen sada bivši suprug Bojan Marjanović imaju sina – Kristijana. Ova pevačica se porodila u oktobru prošle godine, a svadba je bila u junu iste godine.

View this post on Instagram

Mlada 😎😎 @lazarmatic

A post shared by Tamara Radmilovic (@tamara_tacca_official) on

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Survivor?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs Facebook

Facebook Pagelike Widget

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga

View Results

Loading ... Loading ...