Zvezda Granda povećala usne! Pogledajte kako sada izgleda! FOTO

Zvezda “Granda” Naida Bešlagić proteklih dana je snimala spot za novu pesmu, a ova numera će zapravo biti njena povratnička na estradu, nakon trudničkog bolovanja.

Ona želi da na sceni ponovo blista, pa je između ostalog i posetila jednu privatnu kliniku u Mostaru gde je odradila jednu estetsku intervenciju. Njoj je doktorica Aida Ćatić povećala usne.

View this post on Instagram

Sa vama želim da podijelim svoje iskustvo o povećanju usnica. Kao što znate, početkom godine sam po prvi put ubrizgala filer u svoje usne. Bila sam jako skeptična kome se prepustiti u ruke, jer su usne veoma važan dio lica, naručito zbog posla kojim se bavim. Nipošto nisam htjela dobiti dojam suviše neprirodnih usana koje dominiraju licem. Svoje povjerenje sam prepustila @lipqueendoc i sada uživam u dašku samopuzdanja koje je ova promjena donijela mom licu. U konsultaciji sa doktoricom Aidom sam odlučila ponoviti tretman, isključivo zbog želje za još punijim usnama, jer su moje usne zadržale identičan volumen koje su imale nakon prvog militra. Ubrizgali smo filer Radiant, koji je skupa sa tehnikom koju koristi moja doktorica savršeno konturisao bazu koju smo napravili sa prvim militrom. Nadam se da će moje iskustvo biti od pomći mnogima od vas, koji se, poput mene plaše ovakvih zahvata i njihovog rezultata. Ja sam i više nego oduševljena i zaljubljena u svoje usne💋 #lipqueendoc #noducklips ❤️💋

A post shared by ✨ N A I D A Bešlagić ✨ (@naidabeslagic_) on

Ova pevačica je očigledno prezadovoljna kako izgleda nakon ove intervencije, jer je svojim pratiocima na “Instagramu” pokazala kako sada izgleda.

Pogledajte kako su Naidine usne izgledale pre, a kako posle intervencije…

Previous Article
Next Article

Tea Tairović i Balkanija

Koja pesma sa prvog albuma Tee Tairović vam se najviše sviđa?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs Facebook

Facebook Pagelike Widget

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga

View Results

Loading ... Loading ...