NESRETNA BIVŠA? Anu napali zbog dolaska na Darkov koncert, ovako je ona reagovala!

Ana Sević je na svom profilu na „Instagramu“ podelila fotografiju sa koncerta bivšeg supruga Darka Lazića na kojoj su njihova zajednička ćerka Lorena Lazić i ona. Nekima se ta fotografija, tačnije nekima se uopšte nije svidelo što je Ana bila u publici na tom koncertu.

View this post on Instagram

Lorenin + one 🥰😍🤩🍀❤️😍

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

– Tipičan primer nesretne bivše žene. Koja hrani svoj ego i nesreću na pogrešnom mestu. Tvoja veza je pukla, logično da se to dotuklo. Zato si došla tu, gde ti realno nije mesto. Da si ostala u vezi, ne bi tu ni bila. Hraniš svoj ego na pogrešnom mestu. Samo si bivša – stoji u jednom od komentara ispod fotografije.

Na ovo je reagovala Ana i odgovorila je osobi koja je napisala ovaj komentar.

– Ah, verujte da taj epitet „bivša“ u pojedinim slučajevima dođe kao najveći kompliment. Samo vi sedite iza te tastaturice gde sigurno nikome niste ni bivša, ni sadašnja, a svakako ne ni buduća. Veliki pozdrav i ogromna ljubav jer vam je preko potrebna – poručila je Ana ovoj osobi i dodala je još:

– P.S. a tu bih bila i da imam drugog muža i troje dece sa njim, jer znate, deca su najveće bogatstvo i ovaj osmeh na licu moje ćerke koju sam dovela na koncert njenog tate nema cenu. Ali vi na žalost to nikada nećete imati priliku ni shvatiti ni razumeti jer ovako nešto može napisati samo neko pun mržnje kome fali ljubav sa svih strana. Želim vam je u ogromnim količinama.

Facebook komentari

Tags from the story
,