Đedović: Zola nije imao pravo lako da odustane od bebe, prodao je dete! VIDEO

Nova epizoda emisije ,,Sedi dole“ i ovog puta startovala je turbulentno. Voditelji Stefan Milošević i Stefan Kandić pozvali su kao i obično Ivana Gajića i Marka Đedovića, koji su komentarisali dešavanja u Beloj kući.

Zadrugari su se odmah dotakli abortusa Miljane Kulić, koja je jutros napustila Belu kuću.

– Odluku su doneli prošle nedelje, moj stav je po tom pitanju da sam protiv abortusa i ne mogu da pravim presedan u životu. Rekao bih da u potpunosti podržavam Mariju, ali ne mogu je podržati u tome. Iz prostog razloga što nisu ni zdrave okolnosti, niti su oni u situaciji. On je ušao sa stavom da se bori za svoje dete, ali se to brzo promenilo. To se promenilo kada je Marija njemu obećala da će mu vratiti honorar. Taj novac dok je stajao kod Miljane bilo je nula dinara, jer je njemu već prve nedelje odbijen honorar zbog kršenja pravila i spavanja. Marija se potpuno legitimno bori za svoje dete, a to da li je u pravu ili nije, to je posebna tema. Ono što on nije imao pravo je da tako lako odustane. To nije šoljica kafe, to su životne odluke. Moj stav je vrlo jasan, a to je da je on prodao svoje dete za novac – pričao je Đedović.

– I jedna, i druga su mi jasne. On mi je nejasan, ali da se ne ponavljam. Onog trenutka kada je ušao u rijaliti, delovalo mi je da ništa ne postoji što bi moglo da ga promeni, ali izgleda da je taj jedan razgovor sa Marijom sve promenio. On nijednog momenta nije rekao zašto je tako lako odustao – izjavio je Gajić.

Potom su se dotakli i toga da je pevač Bojan Tomović, ali i još neki momci tvrdili da su oni ti koji su bili intimni sa Kulićevom.

– Nije samo Bojan Tomović, tu je i neki Mile, ja posedujem tonske zapise gde sam ja tražio izjavu od Zole, gde je pričao najstrašnije stvari. Pa su bile uvrede na Miljanin račun, samo jedno nisu znali, da je sa druge strane bila Miljana – dodao je Marko.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x