DA LI LIČI NA NJEGA? Ona je sestra najzgodnijeg učesnika Zadruge! FOTO

Nikola Orozović često dobija komplimente da možda izgleda i najbolje od muškaraca u trećoj sezoni „Zadruge“. Ovaj učesnik rijalitija je godinama redovno trenirao u teretani i rezultati su očigledni na njegovom telu.

View this post on Instagram

OBAVEŠTENJE ☝️😁👇 – Poslednjih godinu dana, postao sam neaktivan na instagramu, bar sam dosta neaktivniji nego što sam ranije bio – obaveze, posao, završavanje mastera na fakultetu, treninga, dijeta, itd.., iskreno prijalo je vreme bez instagrama toliko da sam u jednom momentu napravio privatan profil sa namerom da ovaj deaktiviram, ALI… – Godinama unazad kako sam postajao sve bolji u ovome sto radim svakodnevno sve je bilo više zainteresovanih ljudi sa raznim porukama na koje iskreno nisam mogao da odgovaram kako zbog vremena kako zbog loseg tajminga u životu za te stvari. – Kroz ovih 9 godina sam naučio mnogo stvari koje nisam delio sa drugima, i sad kad se master privukao kraju #mislim da je došlo vreme da #počnem to da radim! Od sada je profil edukativnog sadržaja i svako ko želi da zna dobrodošao je 🤝☝️💪

A post shared by Orozović Nikola ® (@orozovic_nikola) on

View this post on Instagram

👀 kroz 2019-tu.. 💡😁

A post shared by Orozović Nikola ® (@orozovic_nikola) on

Međutim, mi ovog puta želimo da vam predstavimo kako izgleda jedna od najvažniji ženskih osoba u njegovom životu. Reč je o sestri Jeleni Orozović. Nikola ne priča često o svojoj porodici u rijalitiju i trudi se da previše ne otkriva detalja iz svog privatnog života. U spoljnom svetu, on je jako vezan za svoju sestru.

Više Jeleninih fotografija pogledajte ispod!

View this post on Instagram

🐳

A post shared by Jelena Orozovic (@orozovic997) on

Facebook komentari