Proziva i Australiju… Lukas ostao bez vize: Stoka i ku**ini sinovi, koji su agitovali…

Foto: Milen Vesović

Zbog toga što je ispostavljeno da je krivično osuđivan, iako je u zahtevu za australijsku vizu tvrdio da nije, državni organi Australije su odlučili da Lukas ipak ne dobije vizu za turneju po ovoj državi.
Nakon svega, Lukas se obratio na društvenim mrežama i žestoko je isprozivao državu od koje je očekivao vizu, a u statusu on jasno iznosi sumnju da mu je sve ovo smestio neko iz naše zemlje.
– Poštovana publiko, i svi oni širom Australije, koji ste imali nameru i želju da se u petak i ponedeljak družimo u Sidneju i u subotu u Melburnu, i mnogi koji su se radovali, kao i ja, ovim koncertima, SA VELIKIM ŽALJENJEM, ALI I SA OGROMNOM DOZOM GORČINE I RAZOČARENJA, MORAM DA VAS OBAVESTIM, DA SE KONCERTI NEĆE ODRŽATI! MOJ BEND I JA SMO SE RADOVALI I SA NESTRPLJENJEM OČEKIVALI DAN KADA ĆEMO KRENUTI ZA AUSTRALIJU I TAMO SE SA VAMA RADOVATI UŽIVATI U PESMAMA I DOBROJ SVIRCI, medjutim, IZ NEOBJAŠNJIVIH RAZLOGA, AUSTRALIJSKE VLASTI SU MI UKINULE VIZU, koju sam UZGRED, DOBIO OD ISTIH, JOŠ 28.maja ove godine! Evo danas, TO ZNAČI UOČI KONCERATA, ONI SU SE SETILI DA NAM SAOPŠTE DA JA NISAM POŽELJAN U AUSTRALIJI! SVU DOKUMENTACIJU KOJU SU TRAŽILI SMO IMALI, ONI SU NAVELI DA SMO NA NEKA PITANJA ODGOVORILI LAŽNO. MI SMO IM I TO DOKUMENTOVANO DOKAZALI DA NIJE TAČNO, I ONDA SU NA KRAJU, KADA SMO IM POBILI SVE „RAZLOGE“ koje su navodno imali, IPAK UKINULI VIZU BEZ OBRAZLOŽENJA! TUŽAN SAM, RAZOČARAN, ne zbog Australije, i njihovih kengura, i smrdljivog peska, i ružnih BRITANSKIH OTPADNIKA, nego ISKLJUČIVO ZBOG VAS! ZATO ŠTO SU ME ONEMOGUĆILI DA DODJEM KOD LJUDI SA NAŠIH PROSTORA KOJI ME VOLE I VOLE MOJU MUZIKU! By the way, za usranu Australiju kao Australiju, i ponavljam, njene divne „mutirane engleze“ me zabole ona stvar! JOŠ JEDNOM SVIM NAŠIM LJUDIMA, VELIKI POZDRAV I ŽALJENJE, ŠTO NAM STOKA NIJE OMOGUĆILA DA SE VIDIMO I DRUŽIMO!!! ( a stoka i ku*vini sinovi koji su odavde agitovali preko svojih sektaških i izdajničkih kanala, slali dojave lažne, će sada osetiti gnev koji su proizveli kod mene) TAČNIJE: SAD SE DRŽITE, JER STE HTELI DA RATUJETE SA MNOM, I JA ĆU VAM GMAZOVI DEGENERIČNI PRUŽITI TO ZADOVOLJSTVO, i znajte da ćete posle ovog zadovoljstva biti SVE SAMO NE ZADOVOLJNI! – poručio je Lukas.

Facebook komentari

Tags from the story