Naša pevačica se pet puta udala za istog čoveka! VIDEO

Domaća muzička scena od danas je bogatija za novo ime koje se našoj publici premijerno predstavlja na najbolji mogući način – dvadesetosmogodišnja pevačica Sara Sotti snimila je singl „San“, koji je ekranizovala i danas premijerno objavila na Jutjubu!

Pesmu je za nju napisao Vanja Ulepić Oneya, koji je inspiraciju našao u njihovom višečasovnom razgovoru.

– Moj cilj je bio da me on upozna i da potpuno procita moju viziju koja u sebi nosi glamur starog Holivuda, roze je i lepršava, ali ima i dublju i metafizičku poruku. Jednog jutra sam se probudila i videla da mi je poslao pesmu “San” koju je za mene napisao nakon tog susreta. Na prvo slušanje mi je bilo jasno da je skroz razumeo moj “vajb” i da ga je potpuno pretočio u muziku. Posto inače pišem tekstove, malo sam prepravila pesmu, tako da smo pola-pola pisali – navela je pevačica.

Mlada pevačica spot za svoj prvenac na maternjem jeziku snimila je u Las Vegasu, uprkos tome što je sve vreme imala visoku temperature, a publiku će posebno oduševiti kadrovi iz pustinje između Nevade I Kalifornije, sa prepoznatljivih filmskih destinacija i u automobilu Al Kaponea iz 1928.godine.

Uprkos tome što joj je najveća želja da ostvari planetarnu karijeru, Sara smatra da „treba krenuti od svojih korena“ iz brojnih razloga, a potom se otisnuti i u svetu, zbog čega je odlučila da njen singl prvenac bude baš na srpskom jeziku.

Sara Sotti je, inače, rođena u Čačku – od najranijeg detinjstva pokazivala je sklonosti ka javnom nastupu, zbog čega ne treba da čudi što se godinama bavila manekenstvom i plesom. Prvo veliko televizijsko iskustvo imala je sa samo deset godina u Pinkovom šou program “Više od igre”, nakon čega su joj se otvorila brojna vrata. Usledili su voditeljski angažmani, saradnja sa Ivanom Žigon, a potom i studije na Akademiji Umetnosti, na kojoj je diplomirala.

Sara se pre 5 godina udala za svog supruga Fabricija Sottija, poznatog muzičara I muzičkog producenta iz Amerike, a u čast svoje ljubavi uradili su nešto što do sada niko nije – upriličili čak pet svadbi širom sveta! Prvo venčanje održano je u Njujorku, drugo u nejnom omiljenom gradu Las Vegasu, treće je bilo u Padovi, rodnom mestu njenog supruga, a četvrto u Čačku, gde su upriličili, kako kaže, “veliku svadbu na čačanski način”. Peti put na večnu ljubav zavetovali su se takođe u njenom rodnom gradu, u crkvi, gde su krstili I ćerkicu Thaliju, koju su dobili 2015. godine.
Premijera spota!

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x