Danijela Dimitrovska otvorila salon lepote! FOTO

Top model Danijela Dimitrovska Amidžić odlučila je da se baci na privatni biznis! Pored modne agencije čija je vlasnica, manekenka je odlučila da ulepša život kako sebi, tako i velikom broju žena.

Kako saznajemo, Danijela je otvorila salon lepote u samom centru Beograda, na Vračaru. Salon se zove „Felicity beauty“, a sada manekenka i sama koristi tretmane u svom novom poslovnom objektu.

Izvor blizak atraktivnoj manekenki ispričao je da je Dimitrovska već dugo imala ideju da otvori salon u kojem će se osećati kao kod kuće, a sada se ukazala prilika da svoj san konačno i ostvari.

Naime, ona je sa bliskom prijateljicom Ivanom ušla u zajednički biznis, a s obzirom na to da se Ivana godinama bavi negom žena, ona će, između ostalog biti zadužena i da vodi računa o izgledu klijentkinja.

– Danijela se godinama unazad neguje kod svoje prijateljice Ivane koja već ima jedan salon u manekenkinom rodnom Požarevcu. S obzirom na to da joj je i te kako važno da joj lice uvek bude perfektno, Danijela je dugo tražila kome će se prepustiti sa sigurnošću. Kada je počela da odlazi kod svoje prijateljice, shvatila je da je to pun pogodak, pa joj je predložila da započnu zajednički biznis u Beogradu – otkriva izvor blizak manekenki.

Njih dve su se odmah složile oko činjenice da je to odlična ideja, pa su skoro godinu dana pravile plan kako bi to sve trebalo da izgleda. Salon ce zvanicno poceti da radi kroz nekoliko dana, a nasa saznanja potvrdila je Danijela.

– Istina je. Jako sam zadovoljna sto sam uspela da realizujem jos jednu svoju ideju, a u buducnosti bih volela da nasi klijenti vise pricaju o salonu, nego ja – rekla je lepa manekenka.

Facebook komentari

Tags from the story