Razočarao je Lunine fanove… Nemanja poručuje: Ne kajem se…

Pinkovoj zvezdi Nemanji Maksimoviću, fanovi Lune Đogani su uputili niz negativnih komentara i poruka zbog toga što je na svom „Instagramu“ objavio šalu sa jedne stranice na kojoj se podsmevaju Luni zbog toga što se javno pohvalila da je stavila silikone.

– Pa, što se ne šališ sa Kijom i balvanom, oni su prodali sve za malo popularnosti, nije fer, dvostruki aršini dečko, i nije ovo šala već se kačiš da bi dobio naslov, pevaj to ti je posao, a ne da komentarišeš okolo, uostalom nije tvoj problem, devojka ima pravo da radi sa svojim telom šta želi – jedna je od reakcija Luninih fanova na Nemanjinu objavu.

Nakon brojnih negativnih reakcija fanova pobednice „Zadruge“, Nemanja je spornu objavu obrisao, ali je sada imao poruku za sve Lunine fanove, koji su ga dočekali na nož.

– Veoma sam potrsen vašim komentarima, toliko da ih i ne brišem. Da želeo da dobijem reklamu preko nekog ne bih story obrisao, nego sam video da je vrag odneo šalu i prosto nemam vremena za prepirku. A da stojim iza šale, stojim i ne kajem se – poručio je Nemanja na „Instagramu“.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x