Bivši otkriva: Dragana je bila sa „tortom“ na moru, Dragana nema pravo na Sinišine stanove!

U izjavi za Pink.rs, Pavle Jovanović je otkrio svoja saznanja vezi sa sukobom Dragane Mitar i Siniše Dragutinovića.

– Znam šta se desilo Dragani. Drugarica od moje devojke se zabavlja sa Sinišom, tako da sve znam. Odmah sam u toku noći saznao šta se dešavalo. Dragana je sa „tortom“ otišla na more. Siniša je dobio prepisku od „tortine“ žene, kako ona voli da koristi supstance. To je tako poteklo – rekao je Pavle za Pink.rs

Dragana je tvrdila da Siniša nije imao ništa kada su se oni venčali i da je sve stekao u toku njihovog braka. Pavle tvrdi da to nije istina.

– To nije njen stan. To je njegov stan koji je podigao na kredit. I jedan i drugi stan su na kredit. On ih je uzeo pre nego što je oženio Draganu… Tako da ne znam kako je to njen stan. Drugo, naravno da nisam za to da treba da uđe unutra i da je izbaci, pre svega zbog deteta. Ne znam zašto je tako nešto uradio – izjavio je Jovanović i dodao:

– Njega bivša žena tereti za imovinu, jer su bili u braku. Na te stanove je stavljena šapa da ne mogu da se prodaju, jer imovina mora da se podeli sa ženom. On je imao poravnanje sa ženom i dao joj joj stan da se tu useli. Draganu ne znam zašto je izbacio, ali nije trebalo to da uradi zbog deteta. On i ja nemamo nikakav kontakt.

Facebook Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *