MUŽ POKUŠAO DA JE ZAPALI! Zvezdu Granda suprug gledao sa ljubavnikom u krevetu!

Zvezda “Granda” Sanja Stojanović je odlučila da se vrati na muzičku scenu. Ova pevačica, koja je bila učesnica i pomenutog muzičkog takmičenja i rijalitija “Farma”, ostala je upamćena i po porno skandalu, tj. po snimku koji ie njen bivši dečko u trenucima dok se ona takmičila, pustio u javnost.

 

Sanja je priznala da se kaje što nije iskoristila trenutak kada je bila jako popularna, ali to hoće sada da ispravi. I ne samo to, ona smatra da nije zakasnila i da će na estradi osvojiti mesto koje joj pripada.

Proteklih dana, ona je snimala spot za svoju povratničku pesmu koja nosi naziv “Zapaljiva”. Scenario ovog spota je šokantan. Naime, u spotu, ona se sa ljubavnikom snima u toku intimnog odnosa, a zbog ovog snimka, koji je video muškarac koji joj glumi supruga u spotu, on ju je na kraju zapalio.

Sanja je u spotu poprilično provokativna i mnogi neće ostati ravnodušni na njene obline. Inače, spekulisalo se da ima silikone u grudima, ali je ona to demantovala. Od estetskih intervencija, ona je otkrila da je jedino povećala usne.

 

 

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...