Ceca podržala Lukasove uvrede na Brenin račun! Karleuša joj javno očitala lekciju! FOTO

Iako tvrdi da ona ne podržava sukobe sa kolegama i da nikoga nikada ne proziva, pre nekoliko dana, Svetlana Ceca Ražnatović je podržala Acu Lukasa, koji je brutalno vređao Lepu Brenu. I ne samo da ga je Ceca svojim “lajkom” podržala već je to uradila i njena ćerka Anastasija Ražnatović.

Lukas je potom u izjavama poručio da će uvek od napada braniti Cecinu decu, ali sada je i za Lukasa i za Cecu, javnu poruku imala Jelena Karleuša.

– Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja. Niko ne dira tvoju decu već tvoja deca (KOJA SU ODRASLI LJUDI aman) lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vređaju ih itd. A kad dobiju po nosu, onda nevešto lažeš da nemaju društvene mreže i da su to deca!? Ako su oni DECA onda sam i ja nečije dete, zar ne? Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, tvoje huškanje podmitiljivih novinara i pevača protiv mene. Aman ženo, STANI više. Ne tračari, ne spletkari, bavi se svojom karijerom koja je u sunovratu i shvati da tebi više niko neće da ćuti. Ne želim da se viđam sa tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom, ali moram da se branim. STANI. Umorna sam od rata. Evo, sad ti se lepo i kulturno obraćam, ovo ću ti reći i kad se vidimo na nekom od glupih suđenja na koja mi se ne ide jer imam preča posla i probleme. PS (i ne loži više Lukasa da vređa sve živo dok ti mudro ćutiš i prva mu lajkuješ komentare! Kaži “deci” da ne rade isto. Da si Lukasov pravi prijatelj rekla bi mu NEMOJ) – poručila je Jelena Ceci.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...