STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT! Takmičarka iz Pinkovih zvezda napadnuta, dobila pesnicu u glavu…

Zorica Antić, poznatija kao Low Z, koju su gledaoci upoznali kada je tverkovala u formatima „Ja imam talenat“ i „Pinkove zvezde All Talents“, oglasila se na društvenim mrežama i otkrila je jezivo iskustvo koje je ovih dana dožiela i zbog čega trenutno strahuje za svoj život.

– Ne znam koliko je pametno da o ovome pišem na društvenim mrežama, jer generalno, svoj privatni život ne izlažem javnosti… U ponedeljak uveče su me pratila četiri mladića u 00:30h (u to vreme sam se vraćala iz plesne škole). Pre svega toga,jedan od njih mi je slao jako uvredljiv i uznemiravjući sadržaj poruka, sa po kojom pretnjom, ali pošto jako puno muškaraca dnevno blokiram zbog konverzacije (deco izvini) „Silovaću te!“, „Je**ću te!“ slike polnih organa i slično. Odlučila sam da i taj kontakt blokiram. Pratili su me od trafike (gde izlazim iz autobusa) do zgrade. I kada sam bila već ispred ulaza, jedan od njih me je verbalno napao, da sam ovo, da sam ono, da uđem u kola milom ili silom, i još mnogo toga, pošto od straha koji sam doživela, imam rupe u sećanju… Minut nakon što se on drao na mene, izašla su još trojica, sa namerom da me uguraju u auto uz nastavak vređanja mene naravno… – otkrila je Zorica i dodala:
– Žensko sam, sama sam, nije ni malo naivno. Počela sam da se branim rečima i poletela ka ulaznim vratima, da otključam interfon i zatvorim ta ista vrata da ne mogu da uđu… Međutim, stigao me je i pesnicom udario u glavu, gde sam pala i dobila potres mozga. Tada su pobegli. Nadležni reagovali nisu, nije bilo kamera. Trafika takođe kamere nije imala jer su me tu čekali. Ne znam šta da kažem povodom ovoga, od ponedeljka ne spavam bez noćnih mora, strah me je da izađem na ulicu, glavobolje i vrtoglavice sam sve do juče imala nesnosne…

Zorica je inače na društvenim mrežama napomenula da ne želi da mediji objavljuju, ali mi smo je ubedeli, da baš zbog toga, što je ovo slučaj zbog koga moramo da upozorimo i nadležne organe i društvo.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x