Kristina sa Vladom na javnom mestu razmenjuje nežnosti! FOTO

Pevačica Kristina Denić već duže je u vezi sa manekenom Vladom Stojićem. Ovaj frajer je krasio spotove mnogih poznatih pevačica. Među njima je i spot za pesmu „O da“ koju je snimila Rilada. Mi smo tada pitali Kristinu da li joj smeta što njen dečko glumi strastvene scene sa njenim koleginicama.

– Na neki način sam se navikla jer nije prva koleginica koja je angažovala njega za spot. Snimao je ranije i sa Milicom Pavlović, Katarinom Grujić, Oljom Bajrami i drugim atraktivnim koleginicama. U početku smo imali male tenzije zbog toga, ali vremenom smo se navikli, kako ja na njegov posao, tako i on na moj. Bitno je samo da on zna granicu i da zna koje stvari su sa ukusom, a koje bez ukusa. U početku, kada sam ga upoznala, nije mi bilo svejedno. Naš prvi kontakt je bio kada smo snimali moj drugi spot i tada je bio jako zatvoren i jako profesionalan. U tom periodu, kada se još nismo ni poznavali, kada sam ga takvog upoznala, imala sam neki stav o njemu kako je on umišljen i kako je sav bitan. I ta situacija me uvek teši da znam kako se on ophodi sa drugim koleginicama kada je na snimanjima i verujem mu da je strogo profesionalan. Mislim da je i sa drugima tako – rekla je Kristina tada za nemazabranjenih.rs.

Ovog puta, Vlada ne glumi u spotu neke Kristinine koleginice, već razmenjuje nežnosti upravo sa Kristinom. Vlada i Denićeva se ljube dok je pred njima pogled ka Ušću.

A kakav su par ovo dvoje mladih partnera, ostavljamo na vama da pogledate fotografiju i procenite sami…

https://www.instagram.com/p/B1gC427Iith/

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x