IPAK NE ULAZI U ZADRUGU: Potrebnija sam svom mužu koji na žalost tamo gde…

Spekulisalo se da će jedna od učesnica treće sezone rijalitija „Zadruga“ biti i modelsica Anastasija Buđić. Ona je te spekulacije demantovala na svom profilu na mreži „Facebook“.

– Izašle su neke spekulacije po medijima da treba da uđem u Zadrugu 3. Moram vam reći da to nije tačno. Nisam dobila takav poziv, a i da sam ga dobila, odgovor ne bi bio potvrdan. Trenutno sam potrebnija svom mužu koji je na žalost tamo gde je i tako nešto nije izvodljivo. U svakom slučaju, ono što je sigurno pratiću Zadrugu 3 jer mislim da je projekat Zadruga jako zabavan i uživam gledajući ga. Sasvim sam sigurna da će i ove godine prevazići sami sebe i pružiti nam vrhunski program. Tako da se novoj sezoni radujem isključivo kao gledalac – poručila je Anastasija.
Da podsetimo, Ivan Radović, Anastasijin suprug, trenutno je na odsluženju zatvorske kazne u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. On je trgovao narkoticima i zbog toga je u osuđen na zatvorsku kaznu.

Da podsetimo, nedavno su Ivana u zatvoru, zajedno sa Anastasijom, posetile i Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora i Tijana Ajfon.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x