Prozivali su ga zbog Aleksandre Subotić! Pevač otkrio u kakvim su sada odnosima!

Nakon diskvalifikacije iz “Zadruge”, Aleksandru Subotić su na društvenim mrežama dovodili u vezu sa pevačem Stevanom Sekulićem, sa kojim se ona družila u toku pauze i sa kojim je snimila i spot.
Kontaktirali smo Sekulića i pitali smo ga u kakvim je sada odnosima sa bivšom zadrugarkom i da li su se videli nakon rijalitija.


– Sa Aleksandrom sam u odličnim odnosima, bili smo na vezi i viđali se sve vreme pre njenog povratka u Zadrugu. Kad je ušla, bio sam joj podrška, takođe sam adminima pomagao u vođenju njenog instagram profila – rekao je Stevan za naš portal i dodao:


– Ni nakon “Zadruge” se ništa nije promenilo, dogovarali smo da se vidimo, ali zbog njenih obaveza, putovanja, a i mojih nastupa, nismo mogli da se uklopimo. Mada, otkriću samo detalj, spremamo novi projekat koji će sigurno razbiti trending.

Da podsetimo, ovaj je u toku “Zadruge” demantovao spekulacije da su Aleksandra i on imali ljubavnu priču.

– Iznenađen sam pre svega što me neki predstavljaju u takvom kontekstu. Ne znam čemu sve to jer Aleksandra i ja nikada nismo bili zajedno već smo drugari – rekao je Stevan tada za naš portal.

Da podsetimo, Stevan je Aleksandru angažovao za svoj spot za pesmu “7 noći”. Kako taj spot izgleda, podsetimo se u linku ispod…

Facebook Comments

Previous Article
Next Article