BIVŠI PRIJATELJ BURNO REAGOVAO! Karleuša: Arkanovo mladunče ima harizmu zgažene mačke!

Jelena Karleuša je na svom statusu na „Instagramu“ zamerila medijima zbog toga kakve osobe se promovišu.

– Samo u banana državi Srbiji u medijima možete pročitati hvalospeve o narkodilerima i kriminalcima, te romantične tekstove o njima, pevačicama koje im pevaju na rođendanima i svadbama, šta su jeli i šta pili… Sve dok se najgori šljam u srpskim medijima promoviše u „biznismene, elitu i gospodu“ obrazovani mladi ljudi će bažati odavde glavom bez obzira – navela je Jelena na svom profilu.

Ovaj Jelenin status se nije svideo Aci Lukasu.

– Ne znam zašto se neke “persone” bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji “banana“! Jeco, izmedju ostalih i ja sam gost na rodjendanu kod MOG DRUGA, I VRLO USPEŠNOG BIZNISMENA, I TRGOVCA NAFTOM! KOJA, koliko ja znam nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korisćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin! Kada te branim znam zašto to radim! A ti bi trebala da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na odredjene osobe, jer ispadaš veoma KONTRADIKTORNA. Kada se samo setim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gde ne pripadaju! DRŽI SE TI OVE BANANA DRŽAVE, JER SAMO JOŠ OVDE MOGU DA TRPE TVOJE ISPADE I BUDALAŠTINE KOJE SVE ČEŠĆE, NIČIM IZAZVANA PRAVIŠ! P.S. da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rodjendana! Vrlo dobro znaš da mrzim nepravdu, i to si osetila i na svojoj koži, kada sam bio jedan od retkih koji je stao u tvoju odbranu! Sada si preterala sve mere i granice! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A I SMEŠNI! – poručio je Lukas koleginici na istoj društvenoj mreži.

https://www.instagram.com/p/B1HuUpKIy13/

Karleuša nije imenovala na koga misli, ali Lukas je očigledno u njenom statusu prepoznao da pevačica misli na rođendan biznismena Dragoslava Ilića. Već je u medijima ranije objavljeno da je na tom rođendanu zapevala i Anastasija Ražnatović, a upravo je ona podržala Lukasovu reakciju na Jeleninu objavu.

Nakon svega, oglasila se i Karleuša i prokomentarisala je to što je Anastasija podržala Lukasa, ali i to što ju je Lukas javno prozvao.

Pogledajte…

Sukob se tu nije završio i ponovo se oglasio Lukas.

– IZVINI, IZVINI, IZVINI, RUSIJO…. što je ova samozvana“ genijalka“ , sebe uporedila sa TOBOM! Oduvek si bila NEREALNA, i to nije ništa novo! Da hoću da krenem na tebe, ne bi mi trebala bicikla, jer takve primerke, kao što si ti, sredjujem u HODU! Tvoja nemoć, i tvoj bes se vidi u tvom odgovoru (doduše ne znam ko te je šta pitao, da bi odgovarala)! Elem, ja sam stao pre svega iza sebe, i svih ostalih ljudi, koje ničim izazvana vredjaš, a da ne znaš ni zašto! Pišeš u nekim “šiframa“, misleći da ćeš tako biti interesantna! Očigledno ti nešto fali! Ja tebe u svojoj objavi nisam vredjao, kao ti mene sada! Zašto misliš da su društvene mreže samo za tebe stvorene, i da samo ti imaš pravo da sereš po instagramu, i da sereš stalno po nekome! E VIDIŠ DODJE MOMENAT I ZA KONTRA SMER! Ponavljam, ja tebe nemam nameru da vredjam, ali ne dozvoljavam da iko sere po meni i po mojim prijateljima, isto kao što sam, a nije bilo tako davno, STAO U TVOJU ODBRANU, KADA SI, gospodjo, SA MOZGOM OD 300 na sat, cvilela kao damjanov ZELENKO, jer je neko sa mozgom od 3 na sat, uspeo da doskoči tvom TURBO MOZGU, PA TI SE USRAO U ŽIVOT…… Znaš već kako! DAKLE, pusti mene, I POČNI DA UPOTREBLJAVAŠ TAJ TVOJ GENIJALNI MOZAK TAKO, DA NE MORAŠ SVAKIH POLA GODINE DA PREŽIVLJAVAŠ TRAUME ZA KOJE SI SAMA KRIVA! I PRESTANI DA VREDJAŠ SVE OKOLO, JER SI ZAISTA SMEŠNA! A BIĆU I KONKRETAN: KADA SAM STAO IZA TEBE U TVOM SRANJU SA VRANJEŠOM, NI CECA NITI BILO KO MI NIJE REKAO NISTA LOŠE, ZATO ŠTO SAM TO URADIO! I JA BIH TO URADIO PONOVO! ALI ĆU TI REĆI I OVO: RUŽNO JE, BEDNO JE, i JADNO JE, VREDJATI DECU, NEČIJU DECU, TAKO RUŽNO I BEZOČNO, KAO ŠTO TI VREDJAŠ CECINU DECU! TREBA DA TE BUDE SRAMOTA! SAD SI SE OPET “razgoropadila” POŠTO MISLIS DA SI JAKA! PA DOBRO “ RUSIJO “ostani u tom ubedjenju, dodaj gas TOM TVOM GENIJALNOM MOZGU, (recimo sada neka radi 350 na sat), ali promeni smer kretanja! UŠLA SI U JEDNOSMERNU! zakucaćeš se u nešto što možda ide 20 na sat, pa ćeš da najebeš! A JA ĆU SVOJOM BICIKLOM DA NASTAVIM….. PA MOŽDA OBIDJEM I CELU RUSIJU….. BICIKLOM!
O KAKVIM KRIMINALCIMA TI PIŠEŠ I PRIČAŠ, kada ih niko u svom “LJUBAVNOM CV – ju“, NEMA VIŠE OD TEBE! Hoćeš da nabrajam… ? Fuj!!! – poručio je Aca i dodao:

– Teško tebi, moja Jeco sa takvim ogromnim mozgom!!!! Pozdrav, ovoga puta definitivno TVOJ BIVŠI PRIJATELJ mali Aca Lukas! P.S. IZVINI SLUČAJNO TI ODGOVORIH!

https://www.instagram.com/p/B1JP6jpIODX/

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x