Kaća Živković otkriva da li strahuje da će ostati bez posla!

U proteklom periodu, više učesnica rijalitija „Zadruga“ su na imanje ušle kao manekenke, starlete ili blogerke, a nakon rijalitija su postale pevačice. Katarina Živković je i pevačica i bila je pobednica „Farme“. Nas je zanimalo da li ona strahuje za sebe i da li će imati posla pored rijaliti zvezda koje su propevale preko noći.
– Ne, ne strahujem od njim. Smatram da za sve ima mesta na estradi. Imala sam prilike da čujem neke pevače koji komentarišu da im rijaliti učesnici uzimaju medijski prostor i da zbog njih imaju manje posla. Ja smatram da njima nisu krivi rijaliti i rijaliti zvezde, već oni sami. Sami su krivi što ne pogledaju gde greše i zašto nemaju više posla. Pevači sa dugogodišnjim karijerama i sa brojnim hitovima su sigurni u sebe i za njih će uvek biti posla i oni ne strahuju da će im neko novi iz rijalitija uzeti hleb – rekla je Katarina za nemazabranjenih.rs i potom se osvrnula na pesme koje pevaju bivši učesnici rijaliti formata.

– Ljudi su shvatili šta je sada popularno i moderno. To su neke nove pesme, za koje i ne treba neki moćan vokal i uz „autotune“ to dobro zvuči. Ja nemam ništa protiv toga i moja pesma „Klan“ nije nešto zahtevna i u duhu je tog modernog zvuka.

Živkovićeva smatra da ona lično nije na pravi način iskoristila popularnost kada je pobedila u „Farmi“.
– Bila sam tada stalno na naslovnim stranicama, ali tada nisam imala puno posla. U tom periodu sam bila mlada i nezrela i možda sam imala pogrešne savetnike oko sebe u tim trenucima. Tek kasnije sam shvatila da naslovne strane ne znače da ćeš imati posla i da ćeš raditi i zarađivati – rekla je Katarina.
U poslednje vreme, postoje oni koji smatraju da rijalitije treba zabraniti jer oni loše utiču na gledaoce. Kaća je otkrila svoj stav o tome.
– Rijalitiji se gledaju jer su ljudima interesantni. Ko ima slobodno vreme, najviše uživa u takvim programima. Da se to ljudima ne sviđa i da ne žele da gledaju, oni bi promenili program. Danas se za svaki problem u društvu krivica svaljuje na rijalitije, ali to je po meni glupost. Imaš daljinski, promeniš program i kraj – navela je pevačica.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x