BAŠ JE VERAN! Tek što se porodila Coka, Lakić se u tuš kabini snimao za atraktivnu pevačicu!

Nikola Lakić je pre nekoliko dana postao tata. Njegova devojka Aleksandra Tasić poznatija kao Coka je rodila sina i njih dvoje su sada srećni roditelji. Tako barem deluje u javnosti.


Međutim, izgleda da Nikola baš i nije tako veran kao što predstavlja javnosti. Naime, svega nekoliko sati nakon što se Coka porodila, on je svojim mobilnim telefonom snimao za atraktivnu pevačicu Aleksandru Vilotijević.
– On mi se javio iz kupatila. Videla se tuš kabina. Počeo je telefonom da pokazuje svoje telo i kada je krenuo niže, mi smo prekinuli vezu – otkrila je Aleksandra za nemazabranjenih.rs i dodala:


– Više puta sam pevala na žurkama u „Parovima“. Bila sam gošća sa Jabučancem. Zvali su me učesnici da pevam i imam dobru komunikaciju sa mnogima koji su se takmičili u „Parovima“ i ne mogu da verujem on kao urla ispred porodilišta i kao doziva tu svoju devojku, a za mene se snima u tuš kabini. Bolesnik. Devojka mu se tek porodila, a on želi mene da čuje i da vidi. Niti me on zanima kao dečko niti bilo šta slično. Bila sam u šoku. U tom trenutku sam bila sa kolegama i oni su sve videli šta je taj radio. U 5 ujutro on mene zove iz tuš kabine, a ujutro urla ispred bolnice gde mu je devojka. Kakvih sve bolesnika ima. I taj treba da vaspitava posle to dete?

Dobili smo i spornu prepisku jer smo želeli da imamo dokaz da je do video poziva zaista i došlo…

Facebook Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *