Ponovo „bocka“ Lunu! Mićin novi šovinistički ispad! Marko: Samo pokazuješ mržnju! VIDEO

Lepi Mića je ranije imao više šovinističkih ispada. Iz „Farme“ je izbačen baš zbog govora mržnje, a i dalje direktno ili indirektno, čak i na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, on tu svoju mržnju često iskazuje. U prilog našoj tvrdnji ide i njegov komentar da je Marko Miljković u vezi sa Kosovkom devojkom i načinom na koji je on to izgovorio, jasno je da je želeo omalovaži Lunu zbog njenog nacionalnog identiteta.

I ranije su mnogi zaključivali da je njegov sukob sa Lunom zasnovan pre svega zbog toga što ona njemu smeta na nacionalnom osnovu, a ovakvi njegovi sinoćni ispadi su samo još jednom opravdali sumnje svih onih koji su to ranije tvrdili.

Inače, u toku večerašnje emisije, Mića je isticao da je on ponosni srpski nacionalista, a kada je videla u kom smeru ide rasprava, voditeljka Dušica Jakovljević je prekinula ovog bivšeg zadrugara.

 

Facebook Comments

Tags from the story
,

4 Comments

  • „ja sam srbski nacionalista?!“ Velika je razlika između patriote i šoviniste Štakora! Godinama on vređa ljude na nacionalnoj osnovi a Pink mu daje prećutnu podršku!!! Ovo večeras je sramota prvenstveno za čelnike tv Pink koji su dopustili ovom ljudskom odronu da se ovako ponaša. Ugasiti Pink pa da vidimo da li će se malo više poštovati Lunini i Markovi glasači koji su tom istom Pinku napunili kasu.

  • Mico konstantno dve godine lincuje I javno pokazuje da ne voli Lunu .Ovo sto je jutros naprevljeno i izgovoreno od strane neostvarene iskompleksirane osobe na nacionalnoj frekvenciji je za visi stepen ….ovim treba da se pozabavi medzunarodi sud za ljudska prava u Strazburu …..sramota me sto sam iste nacionalnosti sa ovom spodobom ….a sramota i tv Pink na gazenju nas gledalaca , koji su preplatili proekat zadruga I jedan I dva , zahvaljujuci I na pleca jednoj devojci Luni Djo .

  • Sramota za pink a i srbiju potpuno se slazem i sigurno vise ni jedan Euro necu dati za glasanje TV.. u koji ovakvu sramotu sebi DOZVOLJAVA i jos se time utdize

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *